Sport

Erik Lincar știe cum poate câștiga U Cluj meciul cu FCSB: „Să deschidem noi scorul pe Arena Națională!”

Erik Lincar, antrenorul Universității Cluj, a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu FCSB și vrea ca „șepcile roșii” să deschidă scorul pe Arena Națională.
11.07.2022 | 23:45
Erik Lincar stie cum poate castiga U Cluj meciul cu FCSB Sa deschidem noi scorul pe Arena Nationala
Erik Lincar știe cum poate câștiga meciul cu FCSB de pe Arena Națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui U Cluj a anunțat că până în ziua meciului, clubul va mai face încă două sau trei transferuri și a spus că este extrem de bucuros pentru venirea lui Alex Chipciu. Transferul lui Alex Chipciu la U Cluj a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Erik Lincar știe cum poate câștiga U Cluj meciul cu FCSB de pe Arena Națională

Erik Lincar a vorbit despre meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj, explicând ce trebuie să facă echipa sa pentru a câștiga partida de pe Arena Națională:

ADVERTISEMENT

„Noi și cei de la FCSB nu suntem afectați de această regulă. Mi se pare puțin injust pentru echipele care mizau pe mai mulți străini.

Pregătim jocul cu mare seriozitate, am urmărit ultimele jocuri ale lor și vrem să ne facem planurile pentru echipa noastră”.

ADVERTISEMENT

„Au avut două jocuri cu două echipe din Moldova, câștigate la scor. Vom încerca să-i blocăm cât mai bine pe ei și de ce nu, să deschidem noi scorul pe Arena Națională.

Sunt curios dacă noul transfer al lor va juca duminică încă din primul minut. Mai au probleme la fundașii centrali”, a mai spus Erik Lincar, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Vom mai face 2-3 transferuri!”

Erik Lincar a continuat și a vorbit despre Alex Chipciu, dar și despre transferurile pe care le plănuiește în următoarea perioadă la U Cluj: „Chipciu e un jucător cu mare experiență, și-a dorit să rămână în Cluj.

E adevărat că s-a creat o situația cu al lui contract, că nu are voie să joace împotriva celor de la CFR, dar noi am acceptat și acea clauză, doar să vină la noi”.

ADVERTISEMENT

„Nu ne puteam permite o parte din salariul lui, dar e important ca el să joace în etapele în care are tot dreptul. Cu siguranță în următoarele zile vom mai face 2-3 transferuri, important e să ne omogenizăm”, a mai spus antrenorul „șepcilor roșii”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: