Fotbal international

Erik ten Hag a rupt tăcerea după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United: „Este trecutul”

Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, a vorbit pentru prima oară despre plecarea lui Cristiano Ronaldo de pe Old Trafford.
07.12.2022 | 15:59
Erik ten Hag a rupt tacerea dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United Este trecutul
Erik ten Hag a oferit primele declarații despre plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo traversează una dintre cele mai grele perioade din lunga sa carieră. Cvintuplul Balon de Aur a rămas fără echipă de club după despărțirea de Manchester United și a fost lăsat pe banca de rezerve la naționala Portugaliei într-un meci decisiv de la Cupa Mondială. Erik ten Hag, fostul antrenor al atacantului, a oferit prima reacție după interviul exploziv al fostului fotbalist de la Juventus și Real Madrid.

Erik ten Hag a rupt tăcerea după despărțirea lui Cristiano Ronaldo de Manchester United: „Este trecutul”

Cristiano Ronaldo i-a oferit un amplu interviu jurnalistului favorit Piers Morgan în care a acuzat-o grav pe Manchester United, l-a criticat pe Erik ten Hag, dar și pe Wayne Rooney. Tehnicianul olandez a avut o reacție radicală după plecarea lui Ronaldo de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

„A plecat și este trecutul. Acum privim cu nerăbdare și ne uităm spre viitor”, a fost declarația sumară a lui Erik ten Hag pentru fostul fotbalist și prezentator la MUTV, Danny Weber. În interviul bombă acordat înainte de plecarea la Cupa Mondială, Ronaldo l-a acuzat pe Erik ten Hag de lipsă de respect.

De asemenea, atacantul în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că Manchester United l-a trădat și că formația de pe Old Trafford l-a forțat să plece din tabăra „diavolilor roșii”.

ADVERTISEMENT

Erik ten Hag, mulțumit de progresele făcute de Manchester United: „Echipa s-a descurcat grozav”

Manchester United a depășit momentele dificile din startul sezonului. Echipa pregătită de Erik ten Hag se află pe locul 5 în Premier League, după ce în primele etape pierdea drastic cu Brighton și Brentford. Tehnicianul olandez este de părere că mentalitatea din vestiar și stilul de joc s-au schimbat.

„Când schimbi lucrurile în organizare și schimbi modul de joc, asta necesită timp. În fotbalul de top, nu ai niciodată timp. Oponenții vor să te omoare și asta s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

A trebuit să ne adaptăm rapid și cred că echipa noastră s-a descurcat grozav. Mentalitatea s-a schimbat și cred că modul nostru de a juca s-a schimbat în timpul sezonului, stilul și cred că o să creștem și trebuie să continuăm procesul”, a mai spus Erik ten Hag.

Cristiano Ronaldo, interviu incendiar despre Manchester United și Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo le-a adus acuzații extrem de grave celor de la Manchester United, dar și antrenorului Erik ten Hag și fostului atacant de pe Old Trafford Wayne Rooney. Superstarul lusitan declara că se simte trădat de „diavolii roșii”.

ADVERTISEMENT

„Mă simt trădat de Manchester United. Au încercat să mă forţeze să plec. Nu doar antrenorul, dar şi alte persoane din jurul clubului. Simt că sunt persoane care nu mă vor la Manchester United.

Nu doar sezonul acesta, cât şi în stagiunea trecută. Nu am respect pentru Erik ten Hag pentru că nici el, la rândul lui, nu-mi arată respect. Este simplu.

Dacă nu eşti nici măcar antrenor, cum poţi să fii şeful lui Manchester United? Nu am auzit niciodată de el. Nu am văzut nicio evoluţie la Manchester United de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.

Nu ştiu de ce mă critică atât de rău. Poate pentru că el şi-a terminat cariera şi eu încă joc la un nivel înalt. Nu o să spun că arăt mai bine ca el, ceea ce oricum este adevărat”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform The Sun.

ADVERTISEMENT