Sport

Erik ten Hag este tot mai aproape de „Old Trafford”. Manchester United și Ajax negociază „transferul” olandezului

Numirea lui Erik ten Hag (52 de ani) pe banca lui Manchester United pare să fie o simplă formalitate. „Diavolii roșii” au demarat negocierile pentru a îl numi pe olandez în funcția de manager.
18.04.2022 | 22:50
Erik ten Hag este tot mai aproape de Old Trafford Manchester United si Ajax negociaza transferul olandezului
ADVERTISEMENT

Erik ten Hag este alesul lui Manchester United pentru banca tehnică începând cu sezonul 2022-2023. „Diavolii roșii” sunt aproape să rateze calificarea în UEFA Champions League, astfel că Ralf Rangnick nu mai are nicio șansă să continue pe Old Trafford. Conducerea lui United a început deja să negocieze „transferul” antrenorului de la Ajax.

Manchester United negociază cu Ajax transferul lui Erik ten Hag

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, venirea pe Old Trafford a lui Erik ten Hag reprezintă doar o chestiune de timp. Man United și Ajax negociază mutarea batavului la Manchester. Englezii par hotărâți să achite clauza de reziliere a tehnicianului în vârstă de 52 de ani, în valoare de două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, ten Hag nu a acceptat oferta „diavolilor roșii”, iar Gerry Hamstra, directorul sportiv al lui Ajax, a vorbit despre posibila trecere a olandezului pe „Teatrul viselor”, deși conducerea „lăncierilor” pare dispusă să-l lase să plece.

„Am făcut tot ce ne stă în putință și facem tot ce ne stă în putință pentru a-l menține la echipă. (n.r. dacă I s-a oferit prelungirea contractului) Da.

ADVERTISEMENT

Erik își poate determina propriul viitor în cele din urmă, este suficient de matur și înțelept pentru asta. Avem pregătite două scenarii: unul în care sperăm cu adevărat că îl vom convinge să rămână, pentru că există interes pentru el, iar dacă nu rămâne, trebuie să fim pregătiți pentru al doilea scenariu”, a spus Hamstra, citat de Mirror.

Olandezul e comparat cu Jose Mourinho

Un conațional îl consideră perfect pe Erik ten Hag pentru banca lui Manchester United. Fostul parter Sander Westerveld l-a comparat pe tehnicianul cu Ajax cu nume uriașe care au avut succes în Premier League, precum Jose Mourinho, Jurgen Klopp sau Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

„Se potrivește pentru Manchester United și va fi perfect, pentru că este un antrenor de calitate.

Este un antrenor diferit. Nu este unul care doar antrenează, este un antrenor care schimbă echipele, precum Klopp și Guardiola și chiar Mourinho în cea mai bună perioadă a sa.

ADVERTISEMENT

Așa că el va schimba cu siguranță Manchester United”, declarat, conform SkySports, fostul goalkeeper olandez.

ADVERTISEMENT