Fotbal international

Erik ten Hag, fair-play după calificarea în semifinalele Champions League: ”Egalarea noastră a fost destul de norocoasă”

17.04.2019 | 08:41
Erik ten Hag fairplay dupa calificarea in semifinalele Champions League Egalarea noastra a fost destul de norocoasa

Antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, a fost fair-play după calificarea în semifinalele Champions League și a recunoscut că formația sa a egalat norocos și că Juventus Torino a dominat prima repriză. Olandezii au produs o nouă surpriză în cea mai importantă competiției intercluburi eliminând campioana din Serie A, după ce în optimi de finală a trecut de Real Madrid, câștigătoarea ultimelor trei ediții.

Erik ten Hag, fair-play după calificarea în semifinalele Champions League: ”Juventus a pus o presiune incredibilă”

”Este o seară incredibilă pentru Ajax şi pentru fotbalul olandez. Am mai eliminat o favorită, am avut încredere în noi şi mai ales am avut răbdare. În prima repriză, nu reuşeam să atacăm din cauza presiunii incredibile a celor de la Juventus, iar egalarea noastră a fost destul de norocoasă”, a recunoscut fair-play antrenorul Erik ten Hag după calificarea în semifinalele Champions League.

”Am corectat lucrurile la pauză, am avut mai multe ocazii, am reuşit al doilea gol şi am fi putut să marcăm şi altele. Am pus mai multă presiune pe Can, iar Schone și De Jong au jucat mult mai aproape. Este foarte importantă această calificare pentru noi şi pentru fotbalul olandez, mai ales că vine după o perioadă mai puţin bună”, a mai spus tehnicianul lui Ajax Amsterdam, conform L’Equipe.

Erik ten Hag sărbătorește calificarea în semifinalele Champions League
Erik ten Hag sărbătorește calificarea în semifinalele Champions League

Agnelli a recunoscut superioritatea olandezilor

Ajax Amsterdam a învins Juventus Torino în deplasare cu scorul de 2-1 și s-a calificat în semifinalele Champions League pentru prima dată în ultimii 23 de ani. Olandezii au atras atenția marilor formații europene după ce au eliminat Real Madrid, iar mai mulți jucători sunt pe care să se transfere la vară. Cele cinci mari vedete care ar putea umple conturile ”lăncierilor” v-au fost prezentate de FANATIK.RO.

Patronul lui Juventus Torino, Andrea Agnelli, a recunoscut că Ajax Amsterdam a fost echipa mai bună și a meritat calificarea în semifinalele Champions League. Boss-ul italienilor a dorit să anunțe că antrenorul Massimiliano Allegri mai are un an de contract și va rămâne și sezonul viitor pe banca tehnică. Mai mult, el a precizat că în vară se va discuta despre o prelungire a acestei înțelegeri.