Sport

Erik ten Hag, detalii despre posibila despărțire dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United. Ce a discutat cu starul portughez. Video

Manchester United a ponit dezastruos sezonul și se vorbește tot mai des despre o despărțire de Cristiano Ronaldo, însă Erik ten Hag neagă acest lucru.
20.08.2022 | 13:09
Erik ten Hag detalii despre posibila despartire dintre Cristiano Ronaldo si Manchester United Ce a discutat cu starul portughez Video
Manchester United a ponit dezastruos sezonul și se vorbește tot mai des despre o despărțire de Cristiano Ronaldo, însă Erik ten Hag neagă acest lucru. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Diavolii roșii” nu a făcut niciun punct în primele două etape din Premier League, iar dezastrul cu Brentford a încins spiritele pe Old Trafford.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United nu e un subiect de actualitate pentru Erik ten Hag

Au apărut primele critici la adresa managerului Erik ten Hag, dar prima pagină a publicațiilor din Marea Britanie a fost ținută de faptul că superstarul Cristiano Ronaldo va pleca de la Manchester United în această vară.

ADVERTISEMENT

Într-o discuție cu foștii mari fotbaliști Gary Neville și Jamie Carragher, colaboratori la postul Sky Sport, tehnicianul olandez a încercat să nege zvonurile care îl dau ca și plecat de pe Old Trafford pe atacantul de 37 de ani.

”Nu asta ne spune”, a fost răspunsul lui ten Hag atunci când Carragher l-a întrebat dacă nu ar fi mai bine ca un manager să-și dea acordul pentru plecarea unui jucător care nu-și mai dorește să fie în acel loc.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost nemulțumit de faptul că presa engleză publică foarte multe știri false despre el și spus că în câteva săptămâni va acorda un interviu care să lămurească întreaga situație. Chestionat pe această temă, antrenorul lui United a ridicat din umeri neputincios: ”Nu știu ce a vrut să spună cu asta”.

Erik ten Hag mai așteaptă întăriri la United

Erik ten Hag a încercat să se apere după ce a fost criticat pentru aducerea fundașului Lisandro Martinez, pe care l-a avut sub comanda sa și la Ajax Amsterdam, și despre care se spune că nu poate face față fizic în Premier League.

ADVERTISEMENT

”Datele arată că el domină duelurile”, a declarat tehnicianul. Însă, Carragher a insistat și l-a întrebat de ce l-a schimbat atunci la pauza meciului cu Brentford. ”Ar fi trebuit să-i înlocuiesc pe toți cei 11 care au fost pe teren”, a răspuns olandezul.

”Vrem să avem fotbaliștii potriviți, nu orice jucători. Am încredere că vom mai face transferuri. Împreună cu oamenii din club lucrăm pentru a găsi jucători”, a încheiat Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestor afirmații, presa engleză a vorbit despre o ”ruptură” între managerul lui Manchester United și superstarul Cristiano Ronaldo. În aceste condiții, este de așteptat ca portughezul să plece de pe Old Trafford în această perioadă de mercato.

ADVERTISEMENT