Sport

Erik ten Hag este în vizorul lui Manchester United pentru a prelua echipa. Prima mișcare a olandezului de la Ajax

Manchester United vrea să-l aducă, din vară, pe Erik ten Hag, de la Ajax Amsterdam, pentru a-l în locui pe germanul Ralf Rangnick, iar olandezul a făcut, deja, o primă mișcare.
03.03.2022 | 08:04
Erik ten Hag este in vizorul lui Manchester United pentru a prelua echipa Prima miscare a olandezului de la Ajax
ADVERTISEMENT

Echipa engleză Manchester United este decisă să nu continue, din vară, colaborarea cu managerul german Ralf Rangnick, îndreptându-și atenția către antrenorul olandez al lui Ajax Amsterdam, Erik ten Hag.

Erik ten Hag a început să ia lecții de limba engleză

Antrenorul olandez al lui Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, este principala țintă a lui Manchester United pentru a-l înlocui, din vară, pe germanul Ralf Rangnick pe banca tehncă a echipei.

ADVERTISEMENT

În acest sens, dailymail.co.uk scrie că tehnicianul olandez s-a apucat, deja, să ia lecții de limba engleză. Publicația engleză notează că antrenorul dorește să vorbească fluent limba engleză în momentul în care se va așeza la masa tratativelor.

Recent, ten Hag ar fi avut discuții cu oficialii clubului Ajax Amsterdam și le-ar fi cerut să-l lase să plece în vară la Manchester United, iar aceștia nu s-au opus dorinței antrenorului.

ADVERTISEMENT

Publicația engleză notează că tehnicianul olandez își dorește foarte mult să ajungă la Manchester United, iar limba engleză îi va prinde dacă vor apărea și alte variante de loc de muncă.

Ten Hag vrea să-l ia la Manchester și pe secundul de la Ajax

În cazul în care va ajunge, în vară, pe Old Trafford, Erik ten Hag dorește ca secund să-i fie actualul colaborator de la Ajax Amsterdam, compatriotul lui Mitchell van der Gaag.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă este secund la Ajax din vara 2021, dar anterior a pregătit doi ani de echipa a doua a clubului, Jong Ajax, după ce a trecut un an la NAC Breda.

În ceea ce-l privește, ten Hag este principal la Ajax din 21 decembrie 2017. Înainte de asta a mai antrenat două formații olandeze, Go Ahead Eagles Deventer (2012/2013) și Utrecht (2015-2017), dar și echipa a doua a lui Bayern Munchen (2013-2015).

ADVERTISEMENT