Eriksen, pe lista catalanilor! Oficialii de la Barça l-au urmărit la meciul cu Juventus

christian eriksen, barcelona, tottenham, juventus

Christian Eriksen a fost pe lista celor de la Barcelona, iar oficialii încă îl vor pe mijlocaşul de 26 de ani. Internaţionalul danez era dorit de catalani dacă negocierile cu Philippe Coutinho nu s-ar fi concretizat.

Barcelona a avut probleme în vara anului trecut, după ce PSG a plătit clauza de reziliere a lui Neymar. Catalanii s-au trezit că au nevoie de un jucător care să-l înlocuiască pe starul brazilian, iar ţinta numărul 1 a fost Philippe Coutinho.

Liverpool nu era prea dornică să-l lase pe Coutinho să plece, iar oficialii catalanilor s-au orientat rapid în cazul în care brazilianul nu putea să fie adus. Christian Eriksen era alternativa în cazul în care Coutinho nu ajungea pe Camp Nou.

Eriksen, urmărit de catalani la meciul cu Juventus

Coutinho a ajuns în această iarnă la Barcelona, însă catalanii nu şi-au luat gândul de la internaţionalul danez. Marţi, la meciul Juventus - Tottenham 2-2, scouterii catalani l-au urmărit pe mijlocaşul ofensiv de 26 de ani.

Christian Eriksen a jucat în actualul sezon 33 de meciuri pentru Tottenham Hotspur, timp în care a marcat de nouă goluri şi a oferit opt pase decisive. Internaţionalul danez se mai află şi pe lista celor de la Liverpool.