Eriksen, pe lista catalanilor! Oficialii de la Barça l-au urmărit la meciul cu Juventus

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/02/2018, 18:49
Eriksen, pe lista catalanilor! Oficialii de la Barça l-au urmărit la meciul cu Juventus

Barcelona a avut probleme în vara anului trecut, după ce PSG a plătit clauza de reziliere a lui Neymar. Catalanii s-au trezit că au nevoie de un jucător care să-l înlocuiască pe starul brazilian, iar ţinta numărul 1 a fost Philippe Coutinho.

Liverpool nu era prea dornică să-l lase pe Coutinho să plece, iar oficialii catalanilor s-au orientat rapid în cazul în care brazilianul nu putea să fie adus. Christian Eriksen era alternativa în cazul în care Coutinho nu ajungea pe Camp Nou.

Eriksen, urmărit de catalani la meciul cu Juventus

Coutinho a ajuns în această iarnă la Barcelona, însă catalanii nu şi-au luat gândul de la internaţionalul danez. Marţi, la meciul Juventus – Tottenham 2-2, scouterii catalani l-au urmărit pe mijlocaşul ofensiv de 26 de ani.

Christian Eriksen a jucat în actualul sezon 33 de meciuri pentru Tottenham Hotspur, timp în care a marcat de nouă goluri şi a oferit opt pase decisive. Internaţionalul danez se mai află şi pe lista celor de la Liverpool.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.