Fotbal international

Erling Haaland a dezvăluit ce va face în sezonul viitor! E dorit de Real Madrid şi Manchester United

30.07.2020 | 18:34
Erling Haaland a dezvaluit ce va face in sezonul viitor E dorit de Real Madrid si Manchester United
ADVERTISEMENT

Norvegianul Erling Haaland a făcut senzaţie la debutul său în Bundesliga. Fostul atacant al lui Salzburg a fost transferat pentru 40 de milioane de euro de la campioana Austriei de către Borussia Dortmund şi germanii au dat marea lovitură.

Atacantul norvegian nu are decât 20 de ani, dar a manifestat o dezinvoltură incredibilă, reuşind să marcheze 16 goluri în 18 apariţii, o cifră absolut impresionantă şi evident că asemenea cifre au stârnit interesul marilor puteri.

ADVERTISEMENT

Manchester United şi Real Madrid au fost primele care şi-au exprimat public interesul pentru vikingul Borussiei, care a fixat un preţ în jur de 90 de milioane, o cifră care nu e deloc prohibită pentru cele două forţe ale Europei.

Erling Haaland se simte bine la Dortmund şi nu vrea să plece

Însă orice dorinţă a lui Florentino Perez sau a lui Ed Woodward de a-l aduce pe Erling Haaland în această vară la echipele unde gestionează ei situaţia este distrusă de decizia jucătorului.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a declarat pentru tabloidul Bild că nu are nici cea mai mică intenţie de a pleca de la Dortmund, chiar dacă interesul venea din partea unor cluburi cu asemenea CV-uri.

Are contract până în 2024

“Am contract până în 2024 cu Borussia Dortmund şi nu am nici cea mai mică intenţie de a pleca. Mă simt excelent aici, iar visul meu este să ies campion cu Borussia, să sărbătoresc împreună cu fantasticii noştri suporteri” – a mărturisit norvegianul.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland este foarte iubit de suporterii Borussiei, iar comportamentul său, extrem de apropiat de fani, i-a sporit mult popularitatea la Dortmund, în numai câteva luni devenind un adevărat idol.

Borussia s-ar putea despărţi de Jadon Sancho

Reacţia sa de a continua în tricoul galben-negru a produs extrem de multă satisfacţie suporterilor, care după ce au citit declaraţiile jucătorului, au năvălit pe reţelele de socializare pentru a-i mulţumi şi l-au asigurat că dacă stadioanele se vor redeschide se va bucura permanent de suportul lor.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund s-ar putea însă despărţi de alt star din noua generaţie, englezul Jadon Sancho, dar numai dacă Manchester United va fi de acord să plătească minim 120 de milioane euro pentru transfer.

ADVERTISEMENT