Sport

Erling Haaland a refuzat un ”munte de bani” de la Manchester City și așteaptă contraoferta celor de la Real Madrid

Cel mai curtat atacant al planetei, Erling Haaland, nu se grăbește să de-a curs ofertelor care mai de care mai amețitoare din punct de vedere financiar. Nordicul așteaptă un contract de la Real Madrid.
25.03.2022 | 20:49
Erling Haaland a refuzat un munte de bani de la Manchester City si asteapta contraoferta celor de la Real Madrid
Erling Haaland a marcat 16 goluri pentru Borussia Dormund în acest sezon, în 17 meciuri jucate în campionat. Sursa foto: Borussia Dormund facebook
ADVERTISEMENT

Internaționalul norvegian Erling Haaland e pe cai mari. Dorit de cele mai importante cluburi din Europa, nordicul știe unde ar vrea să evolueze din vară. În acest sens a refuzat o ofertă impresionantă de la Manchester City.

Manchester City i-a oferit o sumă amețitoare, Haaland așteaptă un semn de la Madrid

În căutarea unui atacant de careu Manchester City s-a orientat spre Erling Haaland, cei mai bun tânăr atacant al momentului în lume. Șeicii care patronează gruparea de pe Etihad nu s-au uitat la bani.

ADVERTISEMENT

500.000 de lire sterline pe săptămână (aproximativ 600.000 de euro) este oferta pe care fotbalistul o are ”pe masă”. Dacă răspunsul lui ar fi unul pozitiv, Haaland ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.

”Tunetul nordului” nu se grăbește, însă, să semneze vreun precontract și așteaptă în continuare contraoferta celor de la Real Madrid, clubul la care își dorește să joace din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Madrilenii îl vor și ei, de mai multă vreme,  și chiar au avut loc mai multe discuții între oficialii de pe Santiago Bernabeu, impresarul și tatăl fotbalistului.

Deocamdată o ofertă oficială nu a fost făcută, dar asta și pentru că spaniolii așteaptă, cel mai probabil, să vadă cât oferă celelalte cluburi care sunt pe urmele lui Haaland.

ADVERTISEMENT

În acest sezon nordicul s-a confruntat cu numeroase probleme musculare. A jucat în doar 17 meciuri pentru Borussia Dortmund, în Bundesliga, dar a marcat 16 goluri.

Real Madrid vrea un atac stelar, cu Haaland și Mbappe

Erling Haaland nu a ascuns faptul că dintre toate cluburile care și-au arătat interesul pentru serviciile lui, prima opțiune ar fi Real Madrid, dacă și oferta va fi agreată de impresarul și tatăl său.

ADVERTISEMENT

Dacă va semna cu trupa ”los blanco”, Haaland ar putea evolua într-un trident ofensiv cum nu a mai fost vreodată în lume, alături de Kylian Mbappe și Karim Benzema.

Recent, un înalt oficial din La Liga a dat asigurări că Real Madrid va fi următoarea destinație a lui Haaland și Mbappe, internaționalul francez refuzând să-și prelungească înțelegerea cu actualul său club, PSG.

Pe urmele celor doi sunt mai multe cluburi din cele mai puternice campionate din lume, Manchester City, Juventus, și chiar Barcelona însă, președintele La Liga, Javier Tebas susține că în afara de Real Madrid nici un alt club nu și-i poate permite pe cei doi tineri atacanți.

ADVERTISEMENT