Fotbal international

Erling Haaland a vorbit despre un transfer la Barcelona: „Nu sunt îngrijorat!”

22.03.2021 | 19:36
Erling Haaland a vorbit despre un transfer la Barcelona Nu sunt ingrijorat
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a vorbit despre viitorul său în fotbal și a răspuns întrebărilor legate de posibilul său transfer la Manchester City, dar și despre interesul Barcelonei pentru el.

Haaland s-a rezumat în a spune că încă mai are contract cu Borussia Dortmund, unde se simte foarte bine, deși la ultima partidă din campionat, atacantul norvegian a fost vizibil afectat de faptul că echipa sa nu a reușit să câștige partida cu FC Koln.

ADVERTISEMENT

Haaland a reușit o „dublă”, însă Dortmund a terminat la egalitate meciul cu Koln, 2-2, partidă la sfârșitul căreia norvegianul a plecat nervos la vestiare, aruncându-și tricoul către un adversar care dorea să facă schimb cu el.

Ce spune Erling Haaland despre interesul Barcelonei și al lui Manchester City

Într-un interviu pentru presa din Norvegia, Erling Haaland a spus că momentan se gândește doar la Borussia Dortmund, formație la care mai are încă trei ani din contract.

ADVERTISEMENT

„Încă am trei ani din contractul cu Borussia Dortmund. Nu sunt îngrijorat în privința viitorului meu!”, a fost răspunsul lui Haaland la o conferință de presă susținută înaintea meciurilor Norvegiei din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Erling Haaland este și în acest sezon unul dintre cei mai letali atacanți din Europa, iar Manchester City și-l dorește insistent în vară, mai ales că Alf-Inge, tatăl său, a fost jucător al „cetățenilor”, de unde s-a și retras din fotbal. Între timp, pe fir a intrat și Barcelona, care l-ar vrea în atac lângă Lionel Messi.

ADVERTISEMENT
  • 20 de ani a împlinit Erling Haaland pe 21 iunie

Legătura lui Erling Haaland cu Manchester City

Erling Haaland este plăcut impresionat de fotbalul din Anglia, mai ales că el s-a născut în Anglia, tatăl său evoluând în acea perioadă pentru mai multe formații din Premier League.

Printre alte echipe, Alf-Inge Haaland a jucat și la Manchester City, formație de unde s-a și retras. Nu a fost o retragere voită, ci cauzată de o accidentare gravă produsă de Roy Keane, fostul căpitan al „diavolilor roșii”, într-un derby Manchester United-Manchester City.

ADVERTISEMENT

Haaland nu a ascuns niciodată pasiunea sa pentru fotbalul din Anglia, iar Ole Gunnar Solskjaer, fostul său antrenor de la Molde și actual principal la Manchester United, a încercat să-l aducă pe „Old Trafford”, însă Dortmund s-a mișcat mai repede.

  • 110.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT