Sport

Oferta în detaliu a Barcelonei pentru Erling Haaland! Câți bani îi dau catalanii atacantului în fiecare dintre cei cinci ani de contract

Atacantul norvegian Erling Haaland este dorit insistent de Barcelona, iar clubul catalan i-a prezentat impresarului jucătorului oferta detaliată a salariului pentru cei 5 ani de contract.
04.03.2022 | 08:09
Oferta in detaliu a Barcelonei pentru Erling Haaland Cati bani ii dau catalanii atacantului in fiecare dintre cei cinci ani de contract
Erling Haaland ar urma să primească, în total, 195 de milioane de euro în cei cinci ani de contract cu Barcelona. Sursa foto: fcbarcelonanoticias.com
ADVERTISEMENT

Barcelona face orice este posibil pentru a-l aduce, din vară, pe atacantul norvegian al Borussiei Dortmund, Erling Haaland, motiv pentru care oficialii grupării discută aproape zilnic la telefon cu impresarul jucătorului, Mino Raiola.

Salariul lui Erling Haalnd va crește exponențial în cei cinci ani

Joan Laporta, președintele Barcelonei, a avut, recent, o întâlnire secretă cu Mino Raiola, agentul jucătorului. Oficialul catalan s-a dus personal la Monaco și i-a comunicat impresarului oferta financiară a clubului.

ADVERTISEMENT

Ziarul Mundo Deportivo a aflat detalii ale salariului pe care-l va avea Erling Haaland, dacă va semna în vară cu echipa antrenată der Xavi Hernandez.

Astfel, în primul an va încasa 20 de milioane de euro, în al doilea – 30, în al treilea – 40, în al patrulea – 50, iar în al cincilea – 55.

ADVERTISEMENT

La aceste sume se adaugă clauza de rezilieze a contractului lui Haaland cu Borussia Dortmund, în valoare de 75 de milioane de euro, plus comisioanele plătite impresarului și tatălui jucătorului.

Interesul Barcelonei pentru jucător este atât de mare, încât marți, antrenorul Xavi Hernandez s-a deplasat personal la Munchen, unde jucătorul se recuperează după o accidentare musculară, și a discutat personal cu atacantul norvegian.

ADVERTISEMENT

PSG va face o ofertă concretă pentru Erling Haaland în luna martie

La rândul lui, clubul francez PSG face toate eforturile pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe și în sezonul viitor, dar are și o variantă de rezervă. În cazul în care perla echipei nu-și va reînnoi contractul, scadent în iunie, PSG se va orienta către Erling Haaland.

Luna martie este decisivă pentru ambii atacanți. PSG îi va face o ultimă ofertă lui Kylian Mbappe. Nu doar oficialii clubului doresc ca el să continue pe Parc des Princes, ci și persoane din eșichierul politic, dispuse să intervină pentru ca atacantul să nu plece la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În acest sens, oficialii clubului din capitala Franței au luat, deja, legătura cu persoane din anturajul lui Erling Haaland, transmițându-i să nu ia nicio în decizie în ceea ce privește viitorul lui până nu va primi și oferta de la PSG.

ADVERTISEMENT