Sport

Mutare surpriză făcută de Erling Haaland: a semnat un nou contract și e tot mai aproape de Real Madrid

Dorit de Real Madrid, FC Barcelona și Manchester City, Erling Haaland și-a pus semnătura pe un nou contract! Atacantul Borussiei Dortmund a renunțat la Nike și a semnat cu Adidas.
01.04.2022 | 10:27
Mutare surpriza facuta de Erling Haaland a semnat un nou contract si e tot mai aproape de Real Madrid
Erling Haaland nu a decis încă, oficial, în privința echipei la care va evolua din vară, dar a semnat un contract cu un nou furnizor de echipament.
ADVERTISEMENT

Fără îndoială, după telenovela Kylian Mbappe, cel mai mediatizat subiect legat de piața transferurilor este cel legat despre clubul cu care Erling Haaland va semna un contract. Manchester City i-a făcut deja o ofertă fabuloasă, dar norvegianul așteaptă reacțiile lui Real Madrid și FC Barcelona. Între timp însă, a semnat un nou contract.

Erling Haaland a ales schimbarea și merge pe mâna partenerului lui Real Madrid

Erling Haaland a fost sub contract cu Nike până la finele lui 2021. Imediat au apărut și ofertele, după cum ați putut afla din FANATIK. Iar prima a venit de la fostul partener.

ADVERTISEMENT

Evident, acesta a decis să pluseze și să crească substanțial suma din contract. Care, până la finele anului trecut, îi oferea un milion de euro anual.

Numai că atacantul norvegian nu s-a grăbit. Mai mult, a dat undă verde speculațiilor după ce a apărut la un antrenament cu o pereche de ghete Adidas X Speedflow Diamond Edge.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce vizitase sediul companiei. Și, ulterior, la începutul lui februarie, se întâlnise cu Zinedine Zidane, dar și cu fostul jucător Michu, idolul atacantului din copilărie.

Acum însă, lucrurile par să fie clare.  Într-o postare pe rețelele de socializare, însoțită de mesajul ”Doar eu!”, Haaland a apărut cu un hanorac din colecția Adidas Fear of God 2022.

ADVERTISEMENT

Iar informațiile privind un contract au fost imediat confirmate de AS și Footy Headlines. Sigur, nu înseamnă automat că se va orienta către Real Madrid, însă, ținând cont că sponsorii pot juca un rol important în transferuri datorită finanțelor oferite poate să fie un indiciu privind viitoarea destinație a jucătorului.

A refuzat și sponsorul lui Dortmund și Manchester City

În cursa pentru semnătura sa s-a aflat și Puma. Partenerul lui Dortmund, dar și al lui Manchester City. Care i-a propus o sumă de 25 milioane de euro pentru următorii cinci ani.

ADVERTISEMENT

Bild scria la acea vreme că era și un bonus pentru prelungirea acordului cu actuala echipă. Menită să potențeze oferta privind salariul, cifrată la 15 milioane euro. Căci Puma deține 5% din acțiunile Borussiei Dortmund.

Însă Erling Haaland a refuzat. Chiar și în contițiile în care producătorul de echipament a plusat și a pus pe masă 8 milioane de euro pe an. Iar șeful Puma, Björn Gulden, și el norvegian, este un bun prieten al tatălui jucătorului, Alf-Inge.

Acum, totul este istorie. Rămâne de văzut doar în ce măsură acordul cu Adidas are sau nu legătură cu Real Madrid. Un bob zăbavă și vom afla.

ADVERTISEMENT