Fotbal international

Erling Haaland, hattrick la debutul pentru Borussia Dortmund în doar 20 de minute! Puștiul norvegian a intrat în minutul 56 al meciului cu Augsburg

18.01.2020 | 18:33
Erling Haaland hattrick la debutul pentru Borussia Dortmund in doar 20 de minute Pustiul norvegian a intrat in minutul 56 al meciului cu Augsburg
ADVERTISEMENT

Erling Haaland continuă să uimească Europa, de data asta la Borussia Dortmund. Atacantul norvegian a intrat în minutul 56 al partidei cu Augsburg și a avut nevoie de doar 20 de minute pentru a reuși un hattrick.

Erling Haaland, hattrick la debutul pentru Borussia Dortmund

Erling Haaland a reușit un hattrick împotriva lui Augsburg, în cel mai „nebun” meci al zilei din Bundesliga. Norvegianul a intrat în minutul 56 al partidei la scorul de 3-1 pentru adversari și a reușit să schimbe soarta meciului.

ADVERTISEMENT

Haaland a înscris în minutele 59, 70 și 76, iar trupa lui Lucien Favre a câștigat disputa cu scorul de 5-3. Tânărul atacant a ajuns în această iarnă la Borussia Dortmund de la Red Bull Salzburg, în schimbul sumei de 20.000.000 de euro.

  • 19 ani a împlinit Erling Haaland pe 21 iulie

Borussia Dortmund a câștigat lupta cu Juventus și Manchester United pentru semnătura lui Haaland

Erling Haaland a uimit pe toată lumea prin evoluțiile foarte bune pe care le-a avut în grupele Champions League, iar Juventus, Manchester United și Borussia Dortmund s-au bătut pentru semnătura lui.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, vicecampioana Germaniei a reușit să-l aducă pe Haaland, ceea ce a produs un scandal monstru între Mino Raiola și șefii lui Manchester United.

Conducerea „diavolilor roșii” l-au acuzat pe impresarul italian că din cauza lui transferul lui Haaland pe „Old Trafford” nu s-a mai realizat.

ADVERTISEMENT

Mino Raiola a izbucnit la adresa lor și a declarat că nu le va mai aduce niciodată jucători: „De astăzi înainte nu le mai aduc niciun fotbalist. Posibil că asta a simțit și Erling atunci când a ales Borussia, decizia lui nu are nimic de-a face cu o ură ascunsă pentru Manchester United sau Ole”.

A ales să meargă unde este mai bine pentru cariera lui de fotbalist profesionist, iar Borussia Dortmund este o rampă perfectă de lansare pentru un tânăr jucător”, a încheiat Mino Raiola.

ADVERTISEMENT
  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform transfermarkt.com