Sport

Ce spune Erling Haaland despre lupta pentru transferul lui. “Cel mai urât sentiment!” Ce favorite are în Liga Campionilor

Erling Haaland este cel mai disputat fotbalist în mercato, iar Manchester City, Barcelona sau Real Madrid vor să-l transfere în vară. Până atunci, norvegianul şi-a stabilit obiectivul pentru 2022.
28.01.2022 | 20:40
Ce spune Erling Haaland despre lupta pentru transferul lui Cel mai urat sentiment Ce favorite are in Liga Campionilor
Erling Haaland a vorbit despre planurile de viitor într-un interviu pentru ESPN (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Perioada de mercato în Europa se apropie de final, iar Erling Haaland va rămâne la Borussia Dortmund, cel puţin până în vară. Atacantul de 21 de ani a oferit un interviu pentru ESPN, în care a vorbit, printre altele, despre obiectivele pe care le are în 2022, favorile la câştigarea Ligii Campionilor sau ce va face după retragerea din activitate.

Marele obiectiv al lui Erling Haaland în 2022. Ce îşi doreşte norvegianul

Erling Haaland a avut parte de o primă jumătate de sezon foarte bună la Borussia Dortmund, însă norvegianul a fost lovit şi de probleme medicale, motiv pentru care a ratat câteva meciuri în toamnă. Acum, starul nemţilor a anunţat că obiectivul pentru 2022 este să nu se mai accidenteze.

ADVERTISEMENT

“Cel mai urât sentiment este atunci când nu poţi să joci, până la urmă asta este treaba noastră. Aş putea să îmbunătăţesc anumite lucruri la mine, iar unul ar fi să nu mă mai accidentez.

Dacă mă întrebi ce îmi doresc în 2022, îţi pot răspunde că singurul lucru ar fi să nu mă mai accidentez. Ăsta ar fi şi obiectivul până la finalul carierei mele”, a spus Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

Recent, Erling Haaland s-a plâns că oficialii Borussiei Dortmund pun presiune pe el şi îi cer un răspuns în privinţa viitorului său. Atacantul de 21 de ani a vorbit şi despre acest subiect, însă nu a vrut să comenteze mai mult.

“Nu prea vreau să spun mai multe despre asta. Am simţit că acela era momentul ca eu să spun ceva. Mulţi vorbeau deja despre transferul meu. Tot ceea ce trebuia spus, s-a spus. Mergem înainte”, a explicat Haaland.

ADVERTISEMENT

Favoritele pentru câştigarea Ligii Campionilor şi planurile pentru finalul carierei

Borussia Dortmund a părăsit Liga Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 3 în Grupa C, sub Ajax şi Sporting Lisabona, astfel că va continua în Europa League, unde în play-off va da peste Rangers. Chiar dacă a ieşit din competiţie, Erling Haaland şi-a stabilit favoritele.

“Cred că Manchester City sau una dintre Real Madrid şi PSG. Una dintre acestea (n.r. va câştiga Liga Campionilor). Noi avem o şansă în Europa League. Trebuie să dăm ce este mai bun din noi”, a susţinut starul Borussiei Dortmund.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă are doar 21 de ani, Erling Haaland a fost întrebat şi dacă are ceva planuri pentru finalul carierei. Acesta a susţinut că şi-ar dori să aibă o mică fermă.

“Mi-aş dori să am fermă micuţă. Nu ştiu unde, dar cu siguranţă va avea animale. Câteva vaci, asta e clar. E relaxant să stai la o fermă, să conduci tractorul sau să hrăneşti vacile”.

Bayern Munchen, coşmarul lui Erling Haaland

De când a venit în Budesliga, Erling Haaland nu a reuşit să câştige niciodată în faţa lui Bayern Munchen. Din acest motiv, starul lui BVB consideră că formaţia bavareză este cea mai puternică echipă pe care a întâlnit-o.

“Nu am câştigat niciodată împotrova lui Bayern Munchen. Aşa că este cel mai puternic adversar. Am jucat şase meciuri, le-am pierdut pe toate”.

ADVERTISEMENT