Sport

Erling Haaland iubește să joace în Champions League! Cifre ireale ale norvegianului

Erling Haaland are cifre ireale în Champions League.
15.09.2021 | 21:48
Erling Haaland iubeste sa joace in Champions League Cifre ireale ale norvegianului
Erling Haaland iubește să joace în Champions League! Cifre ireale ale norvegianului. Sursă foto: wallpaperabyss.com
ADVERTISEMENT

Atacantul norvegian a reușit să înscrie pentru Borussia Dortmund și la debutul în noul sezon de Champions League, în meciul cu Beșiktaș din faza grupelor.

Erling Haaland confirmă din nou apetitul său crescut pentru marcat goluri în Liga Campionilor, competiție în care s-a făcut remarcat prima dată, în perioada în care evolua la Red Bull Salzburg.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland iubește să joace în Champions League

Erling Haaland a punctat din nou în Champions League, în duelul dintre Borussia Dortmund și Beșiktaș, scor 2-0. Astfel, atacantul norvegian continuă să fie unul dintre cei mai în formă jucători din fotbalul mondial.

Mai mult decât atât, cifrele sale sunt impresionate și privind către meciurile sale din toate competițiile, Haaland având 66 de goluri pentru Borussia Dortmund în 66 de meciuri, ceea ce este incredibil pentru un atacant încă foarte tânăr.

ADVERTISEMENT

Cifrele lui Erling Haaland din Champions League sunt cu atât mai spectaculoase, iar ele au fost adunate în urma evoluțiilor norvegianului pentru Red Bull Salzburg și Borussia Dortmund.

Cifrle lui Erling Haaland în Champions League:

  • Meciuri: 17
  • Goluri: 21
  • Pase de gol: 3

Dintre toate echipele întâlnite de Haaland în Champions League, doar Manchester City, fosta echipă a tatălui său, a scăpat făăr să primească gol de la norvegian.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani este vârsta lui Erling Haaland

„Nu mi-e teamă de nimic!”

Într-un interviu acordat anul trecut pentru France Football, Erling Haaland recunoștea că nu îi este frică de nimic și că poate să facă față presiunii, în ciuda vârstei fragede pe care o are.

„De când eram mic știam că sunt capabil să realizez aceste performanțe. Și mai știu că pot mult mai mult decât atât. Sincer… nu mi-e teamă de nimic!.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la Dortmund ca un jucător normal și am rămas mereu același jucător normal. Totuși, este drăguț să se vorbească de bine de mine, dar cu măsură.

Vorbele frumoase îmi dau de înțeles că fac o treabă bună pe teren. Încerc să muncesc din greu pentru a deveni un fotbalist mult mai bun decât sunt.

Așadar, mă antrenez mult, în cele mai dure moduri posibile. Atât de dur până când nu îmi mai simt corpul”, a mai spus atacantul Borussiei Dortmund.

  • 130.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT