Sport

Erling Haaland, noi cadouri pentru foștii colegi de la Dortmund. În mai, le oferise câte un ceas de lux

Erling Haaland a jucat doar o repriză în meciul Dortmund - Manchester City 0-0, în etapa a 5-a din grupele UEFA Champions League.
26.10.2022 | 17:11
Erling Haaland noi cadouri pentru fostii colegi de la Dortmund In mai le oferise cate un ceas de lux
Erling Haaland, revenit pe terenul lui Borussia Dortmund, le-a oferit cadouri foștilor colegi. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a revenit pe „Signal Iduna Park”, terenul celor de la Dortmund, acolo unde a petrecut două sezoane. În luna mai, când transferul la Manchester  City a devenit oficial, atacantul norvegian le-a oferit fotbaliștilor nemți cadouri în valoare de 500.000 de euro.

Erling Haaland le-a oferit din nou cadouri foștilor colegi de la Borussia Dortmund

Erling Haaland face spectacol de la venirea la Manchester City. Este golgeterul absolut în Premier League și se află la un gol distanță față de golgeterul din Champions League până în acest moment, Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Revenit pe terenul celor de la Borussia Dortmund, Erling Haaland a ținut să le ofere cadouri foștilor colegi. Vârful naționalei Norvegiei le-a dăruit câte un tricou al lui Manchester City cu semnătură.

În luna mai, Erling Haaland le-a dăruit fotbaliștilor pregătiți de Edin Terzic câte un ceas Rolex, în valoare de 14.000 de euro. Potrivit As, cadourile din primăvară l-au costat 500.000 de euro pe Haaland, în timp ce pentru tricouri a scos „doar” câteva mii de euro.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland a fost schimbat la pauză în Dortmund – Manchester City. Pep Guardiola a explicat decizia

Erling Haaland, care venea după o „dublă” în Premier League cu Brighton, a fost înlocuit la pauza meciului Dortmund – Manchester City, încheiat 0-0. În tur, „cetățenii” se impuneau în Anglia, scor 2-1.

Pep Guardiola a explicat motivul pentru care a decis să-l odihnească pe atacantul în vârstă de 22 de ani. „Au fost trei lucruri cu Erling. L-am simțit obosit, dar trebuie să vă spun că medicul îmi spusese, înainte de meci, că Haaland a avut și febră.

ADVERTISEMENT

Al treilea aspect are legătură cu o lovitură pe care a primit-o în picior. De aceea nu am putut să îl mai folosim în repriza a doua”, au fost cuvintele lui Pep Guardiola.

Erling Haaland, omul-record la Manchester City

Manchester City a plătit „doar” 60 de milioane de euro pentru Erling Haaland. Cota de piață a norvegianului este de 150 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

În primul meci oficial al sezonului pentru Manchester City, Erling Haaland avea o apariție ștearsă, fiind ținut în frâu de Van Dijk în Liverpool – Manchester City, 3-1. Fostul atacant al lui Salzburg avea să dezlănțuie și să marcheze 22 de goluri în 16 partide în toate competițiile.

În Premier League, considerat de mulți cel mai puternic campionat din lume, Erling Haaland a avut nevoie de doar 8 partide pentru a ajunge la 3 meciuri în care înscrie hat-trick. De asemenea, după ultimele goluri din Champions League, cele din meciul cu Copenhaga, Haaland i-a depășit pe Rivaldo și Suarez ca număr de goluri în cea mai titrată competiție din Europa.

Atacantul norvegian al lui Manchester City a devenit al treilea jucător care înscrie în fiecare dintre primele 3 apariții în Champions League pentru un club englez.

  • 150 de milioane de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform Transfermarkt. 
  • 22 de goluri în 16 partide sunt cifrele lui Erling Haaland în tricoul lui City în acest sezon.
ADVERTISEMENT