Sport

Erling Haaland, revoltat de presiunile puse de Borussia Dortmund: “Am ales să nu spun nimic! Vreau doar să joc fotbal”

Erling Haaland a acuzat Dortmund pentru că l-a împins să ia o decizie cu privire la viitorul său. Norvegianul este dorit de o serie de cluburi de anvergură, atât din La Liga, cât și din Premier League. 
15.01.2022 | 15:55
Erling Haaland revoltat de presiunile puse de Borussia Dortmund Am ales sa nu spun nimic Vreau doar sa joc fotbal
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a pus cluburile din Europa în alertă după ce a dezvăluit că Borussia Dortmund îl împinge să ia o decizie cu privire la viitorul său.

Erling Haaland se revoltă din cauza presiunilor de la Borussia Dortmund

Norvegianul este dorit de o serie de cluburi de anvergură, atât din LaLiga, cât și din Premier League, în contextul presiunii care se face asupra lui partea conducerii Borussiei Dortmund.

ADVERTISEMENT

Atacantul, care a fost mult timp o țintă atât pentru ambele cluburi Manchester, cât și pentru Real Madrid și Barcelona, a recunoscut că lucrurile se vor schimba de acum înainte.

În ultimele șase luni am ales să nu spun nimic din respect pentru Borussia Dortmund, dar acum clubul a început să mă preseze să iau o decizie”, a declarat Erling Haaland, pentru postul norvegian Viasat, după ce a marcat de două ori în victoria cu 5-1 a lui Dortmund împotriva Freiburg.

ADVERTISEMENT

Tot ceea ce vreau să fac este să joc fotbal, dar ei mă presează să iau o decizie acum cu privire la viitorul meu […] Deci asta înseamnă că trebuie să iau o decizie în curând”, a adăugat norvegianul.

Chiar și Chelsea și-ar putea relua interesul pentru Haaland, dacă Romelu Lukaku se ține de promisiune și se întoarce la Inter Milan.

ADVERTISEMENT

Când va pleca Erling Haaland de la Dortmund

Întrebat când va face schimbarea, Haaland a răspuns: „Nu acum, pentru că suntem în mijlocul unei perioade dificile, cu multe jocuri. Tot ce vreau să fac este să joc fotbal, dar nu pot face asta acum”.

CEO-ul clubului, Hans-Joachim Watzke, a recunoscut că va fi dificil pentru Borussia Dortmund să-l păstreze. El a întrebat ironic într-un interviu pentru Der Spiegel: „Cine l-ar da pe unul dintre cei mai buni atacanți din Europa în mercato de iarnă dacă nu ar fi nevoie?”.

ADVERTISEMENT

Nu va pleca în ianuarie. Dortmund se află încă în trei competiții și vrem să concurăm cu cele mai bune echipe. Desigur că va fi greu să-l păstrăm.

Totuși, vrem și vom încerca. Haaland nu va pleca în ianuarie, dar la vară o să fie greu să-l păstrăm, a încheiat preşedintele Borussiei Dortmund.

Atacantul, care a marcat 78 de goluri în 77 de meciuri pentru club, ar putea pleca pentru aproximativ 64 de milioane de lire sterline în această vară, când clauza sa de eliberare va intra în vigoare.

ADVERTISEMENT