Sport

Erling Haaland, prezentat oficial de Manchester City! Cum i-a cucerit pe fani: “Nu-mi place să spun aceste cuvinte!” Video

Erling Haaland a fost prezentat oficial fanilor, pe Etihad Stadium, și i-a cucerit instantaneu grație declarațiilor sale. Ce a spus internaţionalul norvegian la primul contact cu "cetăţenii".
10.07.2022 | 22:44
Erling Haaland prezentat oficial de Manchester City Cum ia cucerit pe fani Numi place sa spun aceste cuvinte Video
Cu declarații inteligent alese, Erling Haaland i-a cucerit pe fanii lui Manchester City la prezentarea sa oficială, pe Etihad Stadium. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a pus capăt vacanței și, în această după-amiază, cu o zi înaintea primului antrenament sub conducerea lui Pep Guardiola, a avut primul contact cu fanii de pe Etihad Stadium. Norvegianul a avut un impact imediat. Cu atât mai mult cu cât fiecare vorbă a sa a fost o ”declarație de dragoste” pentru noua sa echipă.

Erling Haaland, la prezentarea oficială: ”N-am atins mingea 25 de minute și-mi venea să spun ‘Gundogan, te rog oprește-te din tiki-taka’”

O explozie de entuziasm a fanilor a însoțit apariția lui Erling Haaland pe Etihad Stadium. Iar acesta a crescut, ulterior, cu fiecare declarație a norvegianului care a fost transferat de la Borussia Dortmund pentru puțin peste 60 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi place să spun aceste cuvinte, dar Manchester United”, a afirmat Haaland atunci când a fost întrebat care este adversarul în fața căruia abia așteaptă să joace.

Și n-a fost totul. A amintit că are acasă o colecție impresionantă de tricouri ale lui Sergio Aguero. Cel mai important vârf din istoria clubului. ”Desigur că l-am admirat, este o legendă, unul dintre cei mai buni care au jucat vreodată în Premier League. Îmi amintesc multe goluri pe care le-a marcat, în special golul din minutul 93:20 împotriva QPR – dar au fost multe”, a spus Haaland.

ADVERTISEMENT

Dar și faptul că și-a dorit să joace la această echipă. Și nu doar pentru că tatăl său i-a fost căpitan. Ci și pentru nivelul la care joacă.

”Am urmărit City de când Pep Guardiola a preluat conducerea în 2016, așa că știu exact cum joacă. Am și evoluat împotriva lor, în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Vezi ceva la televizor, dar atunci când îi întâlnești, este complet diferit. N-am atins mingea 25 de minute și-mi venea să spun ‘Gundogan, te rog oprește-te din tiki-taka’. Joacă la un alt nivel și din asta vreau să fac parte. Am avut acel sentiment că vreau să joc pentru City”, a continuat Haaland.

”Bucurați-vă de fiecare minut”

Evident, Erling Haaland a fost întrebat și despre interesul celor de la Real Madrid. Club care l-a vrut în această vară. Și, dacă n-a reușit să îl achiziționeze, n-a renunțat la idee. Văzându-l principala soluție pentru momentul în care Karim Benzema nu va mai juca pe Bernabeu.

ADVERTISEMENT

”Am avut acest feeling, dat de modul în care joacă. Modul în care fac totul. Am avut sentimentul că trebuie să vin la City. Am semnat pe cinci ani. Așa că trebuie să ne concentrăm pe această perioadă. Bucurați-vă de fiecare minut”, i-a liniștit el pe fani.

ADVERTISEMENT