Sport

Erling Haaland se acomodează deja cu culorile lui Manchester City. A făcut senzație, la Madrid, cu un tricou Louis Vuitton de 730 de lire sterline

Erling Haaland profită de ultimele zile de vacanță, în Spania, dar pare deja cu gândul la noua sa echipă, Manchester City, și se acomodează cu culorile acesteia cu ajutorul ținutelor de zi cu zi.
07.07.2022 | 20:35
Erling Haaland se acomodeaza deja cu culorile lui Manchester City A facut senzatie la Madrid cu un tricou Louis Vuitton de 730 de lire sterline
Și în vacanță, Haaland merge pe culorile lui City. Foto: DailyMail
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a făcut deja fotografii oficiale cu tricoul lui Manchester City. Însă, nu l-a îmbrăcat la antrenamente sau jocuri. Și, în așteptarea startului pregătirilor, pare că a decis să se acomodeze cu culorile noii echipe. Astfel că optează pentru ele inclusiv atunci când își alege piesele de îmbrăcăminte.

Ultimele zile de vacanță pentru Haaland

Se anunță un sezon infernal pentru jucătorii de top. Și implicit pentru Erling Haaland. Chiar dacă, este adevărat, din punctul de vedere al calendarului, el nu are de bifat Mondialele. Deși, suntem siguri, își dorea acest lucru.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa însă, puternicul campionat englez, plus Liga Campionilor, care începe mai devreme, sunt examene suficient de serioase. Astfel că, desigur, norvegianul profită din plin de ultimele zile de vacanță.

După ce a fost văzut în Malaga și Marbella în săptămânile anterioare, Erling Haaland a ajuns și la Madrid. Ca și-n locațiile precedente, și aici vizita nu a avut legătură cu fotbalul.

ADVERTISEMENT

A mers în capitala Spaniei pentru a se relaxa la festivalul de muzică Starlite. Unde a făcut furori îmbrăcând un tricou dintr-o colecție la modă a celor de la Louis Vuitton. O piesă care costă 740 de lire sterline. Și pe care, Haaland a ales-o cu culorile noii sale echipe de club.

Spaniolii, cu ochii pe contracte

Dacă Erling Haaland pare deja cu gândul la noua sa echipă, cu care are contract până-n 2027, grupări precum Real Madrid sunt interesate de modul în care l-ar putea transfera.

ADVERTISEMENT

Iar Marca a dezvăluit clauzele negociate de Rafaela Pimenta, partenera lui Mino Raiola și, după moartea acestuia, șefa companiei. Jurnaliștii spanioli scriu că

Astfel, în 2024, la finele celui de-al doilea sezon, clauza este de 200 de milioane de lire sterline. Iar în iulie 2025, de 175 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

În ambele cazuri însă, clauzele intră în vigoare dacă obiectivele sportive au fost îndeplinite în prealabil. Este formula pe care Haaland a mai folosit-o. Și nu o singură dată. S-a întâmplat atât la Salzburg, cât și la Dortmund. Astfel că a putut să schimbe peisajul.

ADVERTISEMENT