Sport

Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic și Donnarumma l-au condus pe ultimul drum pe Mino Raiola. Ceremonia funerară a avut loc la Monte Carlo. Foto

Cele mai mari vedete ale fotbalului au participat astăzi la înmormântarea agentului Mino Raiola. Între aceștia Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic și Gianluigi Donnarumma, cei mai importanți clienți ai impresarului.
05.05.2022 | 23:42
Erling Haaland Zlatan Ibrahimovic si Donnarumma lau condus pe ultimul drum pe Mino Raiola Ceremonia funerara a avut loc la Monte Carlo Foto
Numeroase vedete din fotbalul mondial l-au condus pe ultimul drum pe fostul agent Mino Raiola. Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al celui mai în vogă impresar din fotbalul mondial, Mino Raiola, a fost condus pe ultimul drum de un număr impresionant de vedete.

Super starurile din fotbal, alături, pentru ultima oară de super impresarul Mino Raiola

Mino Raiola, agentul care i-a avut sub contract pe câțiva dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii, s-a stins din viață la sfârșitul săptămânii trecute, la vârsta de 54 de ani.

ADVERTISEMENT

Moartea lui a șocat lumea fotbalului. Azi, a fost înmormântat la Monte Carlo, unde impresarul și-a stabilit reședința de câțiva ani.

Ceremonia, desfășurată la biserica Saint-Charles din Principat a fost una privată la care au participat membrii familiei, dar și câțiva dintre cei mai importanți clienți ai lui Raiola.

ADVERTISEMENT

Între aceștia Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan. Fotbalistul în vârstă de 40 de ani, era nu doar unul dintre cei mai importanți fotbaliști reprezentați de impresarul italo-olandez, ci și un foarte bun prieten al acestuia.

De altfel, suedezul a fost alături de agentul său până în ultima clipă, așteptând finalul fatidic lângă patul de spital unde Raiola și-a petrecut ultimele clipe de viață.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland, Cesc Fabregas, sau Gianluigi Donnarumma au ținut să-i aducă și ei un ultim omagiu celui care le-a influențat carierele sportive.

Transferul lui Erling Haaland, ultimul ”tun”

Ultima lovitură pe care Mino Raiola a dat-o este transferul lui Erling Haaland la Manchester City. ”Tunetul nordului” a acceptat ultima ofertă pe care fostul lui agent i-a pus-o pe masă.

ADVERTISEMENT

Contract pe cinci ani și un salariu stagional de 30 de milioane de euro, care îl vor transforma pe nordic în cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.

În urma tranzacției și Mino Raiola urma să încaseze un comision fabulos, cifrat la 70 de milioane de euro. Deocamdată fotbalistul nu a semnat actele și, probabil, procesul va mai dura o vreme, acum că Raiola nu mai este alături de diamantul lui.

Deși s-a speculat că viitorul celor mai mulți dintre clienții lui Mino Raiola vor avea de suferit după trecerea în neființă a acestuia, familia a agentului a anunțat că sportivi sunt pe mâini bune și că vor fi în continuare reprezentați de vărul lui Mino, Vincenzo Raiola, și de avocata Rafaela Pimenta.

ADVERTISEMENT