Fotbal international

Erling Haland este dorit de Manchester United. Viitorul adversar al României i-a impresionat pe „diavolii roșii”

25.09.2019 | 16:13
Erling Haland este dorit de Manchester United. Viitorul adversar al României i-a impresionat pe „diavolii roșii”
Erling Haland este dorit de Manchester United. Sursă foto: hepta.ro

Erling Braut Haland, viitorul adversar al României, s-a făcut remarcat în primul meci al lui Red Bull Salzburg din grupele Champions League. Norvegianul a marcat 3 goluri în victoria echipei sale în fața belgienilor de la Genk. Atacantul a intrat în atenția mai multor cluburi importante din Europa precum Manchester United, acolo unde antrenează conaționalul său, Ole Gunnar Solskjaer.

Erling Haland, viitorul adversar al României, este aproape de Manchester United

Hattrickul reușit de Haland împotriva lui Genk l-au adus în atenția lui Manchester United. „Diavolii roșii” sunt hotărâți să facă o ofertă bună pentru tânărul atacant, mai ales pentru că Ole Gunnar Solskjaer îl cunoaște bine de pe vremea când antrena formația norvegiană Molde. Tatăl său a jucat fotbal și a evoluat în Premier League pentru Leeds United și Manchster City, dar a avut parte de o experiență urâtă într-un derby al orașului Manchester.

Roy Keane, fostul căpital al „diavolilor roșii” a avut o intrare criminală asupra lui Alf-Inge Haland, tatăl lui Erling, moment în care și-a încheiat cariera de fotbalist. Irlandezul nu își asumă vina pentru accidentarea lui Alf-Inge și a declarat că nu este interesat să-și ceară scuze: „Sunt lucruri pe care le regret în viață, dar nu accidentarea lui. L-am lovit tare, dar era și mingea acolo (cred). Nici măcar în vestiar nu am avut nicio remușcare. El a primit doar ce merita, pentru că în meci mă tot enervase. După faptă și răsplată, așa mă comport eu”.

  • 5.000.000 de euro a plătit Red Bull Salzburg pentru a-l aduce pe Erling Haland de la Molde
Erling Haland a marcat 3 goluri împotriva lui Genk în primul meci al grupelor Champions League. Sursă foto: hepta.ro
Erling Haland a marcat 3 goluri împotriva lui Genk în primul meci al grupelor Champions League. Sursă foto: hepta.ro

Erling vrea să colaboreze din nou cu Ole Gunnar Solskjaer

Erling Haland a vorbit despre oportunitatea de a juca în campionatul Angliei și de a colabora cu Solskjaer din nou: „A câștigat trofeul Champions League și a fost un fotbalist foarte bun. M-a învățat multe lucruri. Mereu am visat să joc pentru cele mai bun cluburi din europa, în special în Anglia. Premier League este campionatul cel mai atractiv din lume și sper să ajung într-o bună zi să evolueaz acolo”.

Atacantul norvegian s-a făcut remarcat într-un meci disputat în această vară de Norvegia la Campionatul Mondial U20. Erling Haland a marcat de 9 ori împotriva naționalei Honduras, iar Norvegia a câștigat partida cu 12-0.

  • 19 ani a împlinit erling Haland pe 21 iulie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri