Sport

Ermal Krasniqi n-a scăpat după gestul urât față de Bogdan Lobonț! Șefii Rapidului au luat decizia legată de fotbalist: „Nu a fost în regulă”

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a anunțat cum l-a sancționat clubul pe Ermal Krasniqi după incidentul din partida cu Farul.
30.04.2024 | 22:39
Ermal Krasniqi na scapat dupa gestul urat fata de Bogdan Lobont Sefii Rapidului au luat decizia legata de fotbalist Nu a fost in regula
Decizia luată de Rapid după incidentul provocat de Ermal Krasniqi la meciul cu Farul. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Schimbat în minutul 60 al meciului dintre Farul Constanța și Rapid, terminat cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor, Ermal Krasniqi a avut o reacție ciudată în momentul în care a fost întâmpinat de Bogdan Lobonț.

Ermal Krasniqi n-a scăpat după gestul urât față de Bogdan Lobonț! Șefii Rapidului au luat decizia legată de fotbalist: „Nu a fost în regulă”

La aproape o săptămână de la incidentul de la Ovidiu, Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a declarat că jucătorul kosovar fost amendat.

ADVERTISEMENT

„Am luat o măsură disciplinară, dar nu o dezvăluim în presă. Normal că nu a fost în regulă, dar lucrurile astea se întâmplă la fotbal. S-a întâmplat de 10 ori mai rău la Salah cu Klopp și la alții.

Îl știu foarte bine pe Krasniqi, nu este un jucător problematic, nu ne-a făcut probleme în vestiar. Se antrenează exemplar, este tot timpul între primii 2-3 la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Era supărat, a avut o reacție de frustrare. Am discutat cu el, a înțeles, a avut o mică amendă, conform regulamentelor de ordine interioară. Dar repet, nu este un jucător care să creeze probleme”, a declarat Victor Angelescu, la Digi Sport.

Victor Angelescu a vorbit și despre gestul lui Paul Iacob de la finalul partidei Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Totodată, oficialul clubului giuleștean a vorbit și despre momentele tensionate petrecute la finalul partidei Rapid – Universitatea Craiova 1-2, când Paul Iacob a sărit la bătaie cu un spectator.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor lui Victor Angelescu, suporterii lui Rapid care vin să vadă meciurile disputate de echipă în Giulești au un limbaj licențios la adresa jucătorilor atunci când rezultatul nu este cel dorit.

”Din câte am înțeles, unii suporteri nu au cel mai potrivit limbaj. Vă dați seama, era o frustrare foarte mare. Nu este normal să reacționeze în acest fel, o să vedem. Trebuie să identificăm cine a fost implicat, cum a fost.

ADVERTISEMENT

O să investigăm foarte bine și vom vedea zilele următoare ce măsuri vom lua”, a mai declarat Victor Angelescu, după Rapid – Universitatea Craiova 1-2.

ADVERTISEMENT