Life

Ernest, sechestrat de o femeie necunoscută. Ce a povestit fostul concurent de la Big Brother

Ernest, luat cu forța de pe stradă. Ce i-a făcut o femeie fostului concurent de la Big Brother după încheierea filmărilor.
07.11.2022 | 09:42
Ernest sechestrat de o femeie necunoscuta Ce a povestit fostul concurent de la Big Brother
Ernest, luat cu forța de pe stradă. Ce i-a făcut o femeie fostului concurent de la Big Brother. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul a fost sechestrat de o femeie necunoscută. Ce a povestit prezentatorul emisiunii În căutarea adevărului, de la Kanal D, care susține că din cauza televiziunii și a faimei îi este foarte greu să iasă din casă.

Ernest, luat cu forța de pe stradă. Ce i-a făcut o femeie fostului concurent de la Big Brother

Ernest Francisc Takacs nu și-a dorit să devină celebru, însă în 2003 avea să participe la Big Brother. După emisiune a ajuns în atenția publicului și a trecut prin întâmplări neașteptate și chiar a fost luat cu forța de pe stradă.

ADVERTISEMENT

Moderatorul își amintește că o femeie care fusese în trecut model a vrut să aibă o aventură cu el, chiar dacă era căsătorită. Vedeta a ajuns în casa respectivă fără voia sa, mărturisind că a trebuit să doarmă pe jos.

„La un moment dat, m-a pescuit una de pe stradă și am ajuns la ea acasă, o femeie foarte frumoasă. Ajung acasă, intrăm în casă și era un tip acolo. Ea mă ia într-o cameră și îmi arată niște poze nud cu ea. Mamă, ce tare. Aveam 23 de ani. 

ADVERTISEMENT

Că ea a fost fotomodel, dar s-a lăsat de meserie, că m-a văzut la Big Brother și că îi place foarte mult de mine. Zic ok, și tipul din sufragerie cine e? E bărbată-miu. Ăăăă… what?! Ce facem aici cu bărbatul tău? Stai liniștit, lui îi place să privească.

Nu m-au lăsat să plec din apartamentul ăla, au încuiat ușa. Nu puteam să concep treaba asta. Până la urmă m-am culcat pe jos acolo.

ADVERTISEMENT

Dimineața, când m-am trezit, ăia plecaseră la muncă și mi-au lăsat ușa deschisă și am plecat. M-am culcat pe jos, chircit pe parchetul ăla, lângă calorifer”, a povestit Ernest în podcast-ul Aproximativ discuții de pe Youtube.

Ernest, despre schimbările produse de Big Brother

Ernest consideră că toți concurenții de la Big Brother au trecut prin schimbări radicale. Prezentatorul de la Kanal D susține că reality show-ul la care a participat la numai 21 ani și-a pus amprenta asupra sa destul de mult.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, vedeta se bucură de o carieră de succes în televiziune. A moderat până acum emisiuni precum: Ochii din umbră, Pe banii părinţilor și Trădați în dragoste.

ADVERTISEMENT
Tags: