Fotbal international

Ernesto Valverde, dezamăgit de “nebuniile” lui Dembele: “Nici eu nu ştiu ce să mai zic”

10.12.2018 | 21:31
Ernesto Valverde dezamagit de nebuniile lui Dembele Nici eu nu stiu ce sa mai zic

Ernesto Valverde este dezamăgit de comportamentul lui Ousmane Dembele. Înaintea meciului Barcelona – Tottenham, antrenorul catalanilor a vorbit la conferinţa de presă despre situaţia internaţionalului francez. Duminică, mijlocaşul ofensiv de 21 de ani a întârziat din nou la un antrenament, iar jurnaliştii au aşteptat un răspuns.

“Am început din nou serialul Dembele. Nu am simţit nimic când a întârziat ieri (n.r. duminică) la antrenament. Sunt câteva lucruri pe care vrem să le rezolvăm intern. Nici eu nu ştiu ce să mai zic despre ce se întâmplă, dar nu este o situaţie nouă pentru noi. Este foarte talentat şi încercăm să facem tot posibilul să-l salvăm. Ne-a ajutat de foarte multe ori pe teren”, a declarat Ernesto Valverde la conferinţa de presă premergătoare meciului Barcelona – Tottenham.

Ernesto Valverde, dezamăgit de “nebuniile” lui Dembele. Ce spun jucătorii Barcelonei

Ernesto Valverde este dezamăgit de “nebuniile” lui Ousmane Dembele, iar Clement Lenglet a vorbit, la rândul lui, despre situaţia internaţionalului francez. “Nu am vorbit cu colegii mei despre ceea ce s-a întâmplat. Nu l-am văzut pe Ousmane pentru că am stat acasă azi (n.r. luni). Nu ştiu prea multe despre ce s-a întâmplat. Sunt interesat mai mult de ceea ce se întâmplă pe teren şi să-mi fac treaba bine”, a susţinut Clement Lenglet.

Ernesto Valverde, dezamăgit de "nebuniile" lui Dembele. Ce a declarat antrenorul catalanilor
Ernesto Valverde, dezamăgit de “nebuniile” lui Dembele. Ce a declarat antrenorul catalanilor

Ousmane Dembele a fost criticat în ultimele luni pentru faptul că a întârziat la mai multe antrenamente ale catalanilor. La un moment dat, jurnaliştii spanioli au dezvăluit că fotbalistul de 21 de ani îşi pierde nopţile jucându-se pe calculator. În această toamnă, internaţionalul a întârziat două ore la o şedinţă de pregătire, iar oficialii clubului au trimis doi agenţi ai firmei de securitate pentru a afla ce s-a întâmplat. Ousmane Dembele a fost transferat de FC Barcelona de la Borussia Dortmund în vara anului 2017, după ce catalanii au plătit 115 milioane de euro.