Sport

Eroare de cotă la Steaua-Astra? Cota 6.0 pentru victoria Stelei! Grăbeşte-te şi prinde cota până nu scade!

Eroare de cotă la Steaua-Astra? Cota 6.0 pentru victoria Stelei! Grabeşte-te şi prinde cota până nu scade!...
11.09.2016 | 00:01
Eroare de cota la SteauaAstra Cota 60 pentru victoria Stelei Grabestete si prinde cota pana nu scade

Eroare de cotă la Steaua-Astra? Cota 6.0 pentru victoria Stelei! Grabeşte-te şi prinde cota până nu scade!

Veste-bombă pentru pariorii români! Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România afişează astăzi o cotă enormă, 6.00 (şase!!!), pentru victoria Stelei în meciul împotriva Astrei, care se va juca duminică, de la ora 20:30. În timp ce alte case de pariuri oferă cote de maxim 1.8 pentru victoria Stelei, agenţia de pariuri online Betfair (Decizia nr. 1291/29.07.2016)  surprinde cu această cotă uriaşă. Să fie vorba cumva despre o eroare de cotă? Hai atunci să profităm de ea şi să facem bani serioşi pe seama ei. Aşa ocazie prinzi o dată în viaţă.

Pontul ne-a fost oferit de baieţii de la undepariem.com, ghidul complet al caselor de pariuri online din Romania. Zilnic gaseşti la ei pe site, pe lângă promoţiile şi ofertele caselor, recenziile tuturor agenţiilor de pariuri licenţiate. Le mulţumim pe această cale pentru pontul oferit şi vă invităm să îi urmariţi zilnic.

lfl

* Click pe imagine pentru a prinde Super Cota de 6.0 pe victoria Stelei

Pariază pe victoria Stelei la cota 6.00! Grabeşte-te până nu scade!

De obicei în asemenea cazuri, trebuie să te mişti repede pentru a profita de asemenea cote. Aşa că noi îţi recomandăm să dai click pe acest link care te va duce direct pe pagina dedicată meciului Steaua-Astra a celor de la agenţia de pariuri online Betfair.

Înregistrează-te la ei pentru a putea beneficia de Super Cota de 6.0, apoi plasează pariul tău cu miza maximă de 10 Euro. Chiar dacă plasezi un pariu mai mare, doar 10 Euro vor fi luaţi în considerare la cota marită. Restul se consideră pariaţi la cota normală. Oricum, poţi face foarte uşor un profit de 50 de Euro cu această cotă mărită la agenţia de pariuri online Betfair.

În plus, dacă pariul tău este necâştigător,  Betfair îţi returnează miza, în limita a 10 Euro, sub formă de bonus pariuri. Deci, practic, pariezi fără niciun risc pe meciul Steaua-Astra şi ai şansa de a face un profit de 50 de Euro.

De ce să pariezi la agenţia de pariuri online Betfair

Cunoscută ca fiind cea mai mare agenţie de pariuri online licenţiata în România şi cel mai mare operator din lume, dupa bet365, Betfair se remarcă în rândul pariorilor printr-o serie de avantaje care o fac extrem de populară în rândul pariorilor din întreaga lume.

Deschide un cont de parior la Betfair de pe acest link şi bucură-te de:

  1. Cea mai mare ofertă de pariere dintre toate casele de pariuri licenţiate în România;
  2. Bonus pariuri foarte mare: până la 200 Euro la prima depunere! În plus, ai şi cele mai mici condiţii de rulare a bonusului, doar de 3x, cota minimă 1.5;
  3. Cea mai bună opţiune de Cash Out oferită de vreo agenţie de pariuri din lume. De altfel, este cunoscut faptul că Betfair a introdus prima data această opţiune pentru pariori. Ai Cash Out la aproape toate evenimentele, din toate sporturile, atât la bilete, cât şi la pariuri single, pe desktop, cât şi pe mobil/tabletă
  4. Cote excelente la pariuri sportive;
  5. Pariuri de tip Exchange Bets. Chiar dacă încă mai puţin popular in rândul pariorilor români, acest tip de pariuri adună tot mai mulţi fani în ultima perioadă
  6. Aplicaţie dedicată de mobil/tabletă. Una dintre cele mai bune aplicaţii de acest timp dezvoltată de o casă de pariuri online. Super rapidă, uşor de folosit, oferă o experienţă de pariere unică.

Ai, aşadar, cel puţin 6 motive tari să pariezi la Betfair!

betfair-barcelona

Ca dovadă a prestigiului şi anvergurii de care se bucură în întreaga lume, agenţia de pariuri online Betfair a devenit din acest an partener oficial al FC Barcelona, una dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume.

Pariază alături de profesionişti la Betfair şi câştigă bani serioşi la pariuri sportive! Noi iţi urăm multă baftă!

* Undepariem.com (site autorizat de ONJN prin decizia numarul  2166/28.08.2015 ) este un site de recenzii ale caselor de pariuri. Acestea au un caracter strict informativ. Siteul este dedicat EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Pariurile sportive NU sunt o sursă sigură de câştiguri financiare, ci o metoda de distracţie. Dacă simţi că pierzi controlul, este bine de ştiut că există site-uri specializate care te pot ajuta.