Eroare imensă de arbitraj la Viitorul – U Craiova. Bărbuț a deschis scorul dintr-o poziție evidentă de ofsaid

Alin Miu   
în Universitatea Craiova
13/04/2019, 22:13
Eroare imensă de arbitraj la Viitorul – U Craiova. Bărbuț a deschis scorul dintr-o poziție evidentă de ofsaid
Eroare imensă de arbitraj la Viitorul - U Craiova

Partida Viitorul – U Craiova, contând pentru etapa cu numărul cinci din play-off-ul Ligii 1 Betano, a avut parte de o fază controversată încă din primele minute de joc. 

Eroare imensă de arbitraj la Viitorul – U Craiova

Cristi Bărbuț a deschis scorul în minutul 9, însă atacantul Craiovei a plecat dintr-o poziție evidentă de ofsaid, pe care tușierul nu a semnalizat-o. Meciul este arbitrat de la centru de Radu Petrescu, iar asistenți sunt Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu.

Fortes i-a pasat decisiv lui Bărbuț, dar tușierul nu a reușit să vadă faptul că atacantul se afla într-o poziție neregulamentară de joc în momentul pasei. Bărbuț nu a stat prea mult pe gânduri și a marcat în poarta lui Cojocaru. Video cu faza AICI

Este cea de-a doua confruntare dintre Viitorul și Craiova în mai puțin de zece zile. Pe 4 aprilie, echipa lui Hagi reușea să câștige cu 2-1 în Bănie, în prima manșă din semifinalele Cupei României. În campionat însă, Craiova stă mult mai bine decât adversara sa, oltenii luptându-se cu CFR Cluj și cu FCSB pentru titlu.

În sezonul regulat, Craiova a luat patru puncte din confruntările cu Viitorul, impunându-se cu 2-0 pe teren propriu și remizând alb la Ovidiu. De altfel, înaintea acestui partide, Viitorul avea o serie de  patru meciuri la rând fără gol marcat pe teren propriu împotriva Craiovei.

Închide ×