Sport

Eroul Corvinului din finala Cupei României și-a ales unde ar vrea să joace: “Rapid, locul 1 la suporteri!”

Ștefan Lefter, portarul cedat definitiv de Rapid București la Corvinul Hunedoara, a lăudat galeria giuleștenilor, despre care spune că este prima în fenomenul ultra autohton.
18.05.2024 | 17:35
Eroul Corvinului din finala Cupei Romaniei sia ales unde ar vrea sa joace Rapid locul 1 la suporteri
Ștefan Lefter, posibilă reîntoarcere la Rapid? / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României împotriva lui Oțelul Galați la loviturile de departajare, după un meci încheiat cu 2-2. Ștefan Lefter, portarul Corvinului, a fost eroul hunedorenilor, care a aparat două penalty-uri.

Ștefan Lefter a fost cedat de Rapid, dar nu i-a uitat

Ștefan Lefter a oferit pentru FANATIK un interviu în exclusivitate, în care a discutat despre fanii Rapidului. Portarul celor de la Corvinul a fost cedat de Rapid definitiv, chiar în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori pe parcursul carierei mele să ajung la un club cum este Rapid. Este unul dintre cele mai mari cluburi din România. Cred că este primul din România la nivel de suporteri“, a spus Ștefan Lefter, în exclusivitate.

Parcursul ieșeanului de-a lungul carierei a cunoscut doi poli, anume Rapid București și Corvinul. Rapid l-a împrumutat pe Ștefan Lefter pentru prima oară în Hunedoara acum trei ani, iar de atunci n-a mai plecat.

ADVERTISEMENT

Deși aventurile portarului se încheiau, întrucât era împrumutat succesiv de rapidiști, acesta revenea la Corvinul. A fost împrumutat, din nou, de Corvinul în vara lui 2022, iar în 2023 a trecut definitiv la Hunedoara, sub surprinderea tuturor.

Ștefan Lefter ar fi putut fi o soluție excelență pentru Rapid, care are doar doi portari disponibili acum. Marian Aioani s-a accidentat, iar Bogdan Lobonț stă doar în Bogdan Ungureanu, un tânăr de 17 ani, și Virgil Drăghia.

ADVERTISEMENT

Șansele Corvinului în Europa League

Ștefan Lefter a discutat și despre șansele Corvinului în Europa League, acolo unde va porni în primul tur preliminar. Portarul a spus că hunedorenii cred în șansa lor, iar aceștia vor lupta pentru calificare.

„Nu pot spune dacă sunt șanse mari sau mici, doar că sunt șanse. Oricât ar fi ele, noi suntem conștienți că va fi mult mai greu, dar consider că suntem pregătiți de această provocare“, a spus Ștefan Lefter, în interviu.

ADVERTISEMENT

De altfel, portarul a confirmat că rămâne la Corvinul Hunedoara și în sezonul viitor, deși ar putea primi oferte. Portarul n-ar fi prima vedetă a Corvinului care ar pleca în SuperLiga, după Marius Coman, transferat de Sepsi.

„(n.r. Rămâi să promovezi cu Corvinul în SuperLiga?) Mai am contract aici și normal că rămânând la Corvinul vom lupta pentru acest lucru“, a răspuns Ștefan Lefter, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT