Sport

„Eroul” dintre buturile Universității Craiova, detalii din spatele ascensiunii în Bănie: „Am crezut în șansa mea și am profitat”

Laurențiu Popescu a impresionat în poarta Universității Craiova, iar eroul dintre buturile oltenilor a dezvăluit că a crezut întotdeauna în șansa lui la formația din Bănie.
23.05.2023 | 23:30
Eroul dintre buturile Universitatii Craiova detalii din spatele ascensiunii in Banie Am crezut in sansa mea si am profitat
„Eroul” dintre buturile Universității Craiova, detalii din spatele ascensiunii în Bănie: „Am crezut în șansa mea și am profitat”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are asigurat postul de portar pentru următorii ani, iar oltenii nu mai au emoții în privința titularului dintre buturi. Laurențiu Popescu și-a câștigat locul în primul „11” al lui Eugen Neagoe, iar acesta a dezvăluit că nu s-a dat bătut în lupta pentru formula de start nici cu o concurență seriosă în Bănie.

Laurențiu Popescu, detalii din spatele ascensiunii la Universitatea Craiova: „Am venit a patra soluție, mă bucur că am profitat de șansă”

Laurențiu Popescu este portarul care i-a făcut uitați pe Giedrius Arlauskis și Mirko Pigliacelli în Bănie și l-a trecut pe David Lazar pe banca de rezerve. A patra soluție pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, olteanul s-a impus în primul „11” cu Eugen Neagoe și a mărturisit că nu îi este frică de concurență.

ADVERTISEMENT

„Am așteptat și acum mi-a venit rândul, iar eu am profitat de șansă. Concurența este bună, dacă o să vină un portar o să ne luptăm, iar cine va fi mai în formă o să apere”, a mărturisit Laurențiu Popescu într-o conferință de presă.

FANATIK a scris despre povestea lui Laurențiu Popescu, dar și despre ascensiunea extraordinară pe care a avut-o la Universitatea Craiova. Tânărul portar își dorește să joace și în cupele europene cu trupa lui Eugen Neagoe după ce și-a câștigat locul de titular.

ADVERTISEMENT

„M-aș bucura enorm, ar fi ceva extraordinar (n.r. să joace în cupele europene) și sper să ne îndeplinim obiectivul. Nu mă așteptam, am venit a patra soluție, dar am așteptat și mă bucur că am profitat de șansă”, a spus „Popică”.

Laurențiu Popescu și-a așteptat șansa la Universitatea Craiova: „Nu m-am gândit la un împrumut”

Universitatea Craiova l-a păstrat în lot pe Laurențiu Popescu drept a treia soluție în iarnă, fiind într-o concurență acerbă cu Giedrius Arlauskis și David Lazar. Totuși, tânărul olteanul a dezvăluit că nu s-a gândit să mai plece din Bănie și să îi impresioneze pe membrii din staff.

ADVERTISEMENT

„Am venit de la un împrumut de la Brașov, iar în iarnă nu m-am gândit la un împrumut și am crezut în șansa mea. Nu caut vinovați, doar de mine depinde. Poate în trecut nu am făcut o treabă bună la antrenamente, dar acum am intrat foarte bine în toamnă”, a spus portarul.

Laurențiu Popescu este „coșmarul” lui Denis Alibec în SuperLiga, fiind portarul care i-a apărat două lovituri de la 11 metri internaționalului român. Titularul „alb-albaștrilor” speră să se descurce în continuare la fel de bine în fața atacantului de la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

„Am avut și șansă, Alibec a tras și în mine cu Farul, l-am așteptat puțin și a tras pe mijloc. Sper că va da Alibec și dată viitoare, iar eu să apăr. Doar să mergem în Europa ne-a mai rămas. Nu contează câte partide vom juca, doar să ajungem în Europa”, a încheiat Laurențiu Popescu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Sepsi

ADVERTISEMENT