Sport

Eroul lui CFR Cluj de la Praga, discurs de mare campion după victoria cu Slavia: „Ne-am luptat ca leii”

CFR Cluj a obținut o victorie la limită contra celor de la Slavia Praga, scor 1-0 în Cehia și păstrează șanse să iasă din grupele Conference League.
07.10.2022 | 01:08
Eroul lui CFR Cluj de la Praga discurs de mare campion dupa victoria cu Slavia Neam luptat ca leii
Rangelo Janga, marcatorul CFR-ului din meciul cu Slavia Praga, discurs de mare campion după victoria din Cehia. Sursă foto: Facebook CFR Cluj.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut o deplasare foarte grea în Cehia, unde a înfrunat-o pe fosta echipa a lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga. Rangelo Janga a marcat înainte de pauză singurul gol al partidei.

Rangelo Janga, discurs de mare campion după succesul CFR-ului: „Ne-am luptat ca leii”

După remiza cu Ballkani din prima etapă și înfrângerea la limită din Gruia, cu Sivasspor, CFR Cluj a reușit să obțină prima victorie în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Succesul a venit în fața celei mai valoroase echipe din grupă Slavia Praga, scor 1-0. La finalul meciului, Rangelo Janga, marcatorul singurului gol, i-a lăudat pe fotbaliștii de la CFR Cluj.

„Aș vrea să îi atribui complimentele echipei, ne-am luptat ca leii, am alergat ca nebunii. Când ești atacant, se așteaptă mult de la tine, se așteaptă să marchezi, să ajuți echipa.

ADVERTISEMENT

De acum, da (n.r. – e cel mai important gol), dar e o performanță a echipei, am luptat bine. Știam că va fi un meci greu, Slavia Praga are multă calitate. Nimic nu e imposibil, așa cum ați văzut astăzi”, a mărturisit Rangelo Janga, pentru Pro TV.

CFR Cluj păstrează șanse la calificare

Rangelo Janga a știut că CFR Cluj o poate învinge pe Slavia Praga. Atacantul cu meciuri pentru naționala Curacao prevede o bătălie deschisă în lupta pentru calificare.

ADVERTISEMENT

„Așa cum am spus, știam că ei sunt o echipă bună, ei sunt o echipă de Champions League. Dar nimic nu e imposibil dacă muncești din greu și joci pentru un rezultat bun. Ballkani a câștigat azi la Sivasspor, totul este deschis pentru următoarele runde”, a mărturisit Rangelo Janga.

Astfel, CFR Cluj a câștigat în Cehia în stilul caracteristic, fără să primească gol, în condițiile în care, Dan Petrescu se temea de forța ofensivă a cehilor.

ADVERTISEMENT

Situație inedită în grupa din care fac parte CFR, Slavia Praga, Ballkani și Sivasspor

FC Ballkani a învins spectaculos, scor 4-3 în celălalt meci din grupa G, astfel toate echipele au acumulat câte 4 puncte după primele 3 meciuri.

Mai mult decât atât, toate cele 4 echipe au un golaveraj neutru Ballkani (7-7), Sivasspor (5-5), Slavia Praga (4-4) și CFR Cluj (2-2).

În acest moment, primul loc este ocupat de Ballkani. Departajarea în astfel de cazuri se face în funcție de echipa care a marcat cele mai multe goluri, iar formația din Kosovo conduce grupa cu 7 goluri înscrise.

ADVERTISEMENT