Fotbal international

Eroul lui Tottenham rememorează hattrick-ul calificării în finala Champions League: ”Nu mi-am imaginat asta nici în cele mai nebune vise”

30.05.2019 | 15:36
Eroul lui Tottenham rememoreaza hattrickul calificarii in finala Champions League Nu miam imaginat asta nici in cele mai nebune vise

Eroul echipei Tottenham Hotspur, Lucas Moura, rememorează hattrick-ul din meciul retur cu Ajax Amsterdam, care a adus calificarea englezilor în finala Champions League. Atacantul brazilian a dezvăluit că nu s-a gândit niciodată că va marca trei goluri pe Johann Cruyff ArenA și își va duce formația în prima finală de Liga campionilor din istoria clubului.

Eroul lui Tottenham rememorează hattrick-ul calificării în finala Champions League: ”Este realizarea unui vis”

”M-am gândit și am avut speranțe că vom câștiga acel meci și vom ajunge în finală. Dar nu mi-am imaginat nici în cele mai nebune vise ale mele că voi marca trei goluri. A fost perfect. Am vrut să celebrez această performanță cu prietenii mei și mia-m dort să păstrez mingea din acel meci. Este cel mai important balon din cariera mea”, a declarat eroul lui Tottenham despre hattrick-ul care i-a dus pe englezi în finala Champions League.

”Am ajuns aici datorită muncii depuse și cred că suntem pe merit în această finală. Fătă îndoială este cel mai bun moment al carierei mele. Este un sentiment fantastic să ajungi în finala celei mai importante competiții de club din lume. Este realizarea unui vis și acum vreau să fiu campion”, a mai spus brazilianul Lucas Moura pentru cotidianul spaniol Sport.

Lucas Moura sărbătorind unul dintre golurile marcate în semifinala Ajax Amsterdam – Tottenham Hotspur

”Avem calitatea de a ne încununa campioni”

Atacantul brazilian a vorbit și despre finala Champions League în care Tottenham Hotspur va întâlni formația FC Liverpool. ”Sunt o echipă puternică, cu jucători buni. Cred că va fi un meci echilibrat, dar avem capacitatea și calitatea de a ne încununa campioni”, a afirmat în încheiere Lucas Moura. Marea finală se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Antrenorul formației Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, a primit o veste excelentă înaintea finalei Champions League. Marea vedetă a londonezilor, Harry Kane, este refăcut complet după accidentarea la gleză suferită în sfertul de finală cu Manchester City, și va putea juca în marea întâlnire de la Madrid. Zilele trecute, tot în presa spaniolă, s-a destăinuit și atacantul celor de la Spurs, Fernando Llorente.

6,33 este cota lui Tottenham pentru 3 sau mai multe goluri marcate în 90 de minute, în timp ce Liverpool are 4,00 la agenţia de pariuri Winner