Sport

Esbjerg – CSM Bucureşti 27-27. “Tigroaicele” termină la egalitate meciul din Danemarca, dar ratează calificarea în Final Four. Video

FANATIK vâ prezintă informaţii despre meciul Esbjerg - CSM Bucureşti, care se joacă duminică, 8 mai, de la ora 17:00, în sfertul de finală retur al Ligii Campionilor la handbal feminin.
08.05.2022 | 17:49
Esbjerg  CSM Bucuresti 2727 Tigroaicele termina la egalitate meciul din Danemarca dar rateaza calificarea in Final Four Video
Esbjerg - CSM Bucureşti Live video ora 17:00. Acum ori niciodată! Foto: CSM Bucureşti Facebook
ADVERTISEMENT
08-05-2022
13:57

LIVE: Esbjerg - CSM București 27-27

Vezi AICI cele mai importante faze video

Min. 60: 27-27 Esbjerg se califică în Final Four-ul Ligii Campionilor, după o repriză a doua excelentă

Min. 56: 26-24  CSM reușește cu greu să țină aproape  

Min. 53: 25-23 Adi Vasile renunță la portar pe faza ofensivă a CSM-ului, dar danezele au preluat controlul total al jocului

Min. 50: 23-21 Danezele revin pe tabelă și sunt la conducere

Min. 45: 19-19 cele două echipe merg cap la cap

Min. 40: 16-18 Grubisic face un meci foarte bun și o ține, prin intervențiile ei, în cursa calificării pe CSM

Min. 35: 15 – 15 Danezele ealează pe fondul unui joc neglijent al româncelor 

Min. 31: 12-14 CSM București este la 30 de minute de calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor

Min. 30 12-14 S-a încheiat prima repriză. CSM etalat un joc foarte bun și intră la cabine în avantaj

Min. 25: 10-11 Româncele continuă să aibă meciul în control. Neagu face legea pe teren

Min. 20: 7-9 ”Tigroaicele” evoluează mult mai bine decât în meciul tur

Min. 19: 6-9 Neagu marchează cu o aruncare de clasă mondială  

Min. 17: 6-6 Esbjerg are superioritate numerică pe teren. Arbitrii au dictat numeroase eliminări de ambele părți, dar ”Tigroaicele” sunt în joc grație evoluției Cristinei Neagu

Min. 10: 4-2 Gazdele s-au desprins profitând de avantjul numeric

Min. 5: 2-1 Grubisic a avut trei intervenții bune, dar CSM București evoluează cu două jucătoare mai puțin 

Min. 2: 0-0 Neagu ratează de la 7 metri

Min. 1: 0-0 A început meciul 

CSM București are o misiune aproape imposibilă în nordul Europei. Danezele de la Ebsjerg sunt neînvinse în Liga Campionilor din septembrie 2021. 

Meciul Esbjerg – CSM Bucureşti are loc duminică, 8 mai, cu începere de la ora 17:00, în cadrul manşei retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele au pierdut la Bucureşti primul meci, scor 25-26, cu un gol primit aproape pe sirena de final a partidei. În cele 60 de minute de la Esbjerg CSM trebuie să întoarcă soarta calificării.

Unde se joacă meciul Esbjerg – CSM Bucureşti

Întâlnirea Esbjerg – CSM Bucureşti se dispută duminică, 8 mai, de la ora 17:00, în Blue Water Dokken Arena din localitatea daneză, o sală modernă şi cochetă, dar care are numai 2996 de locuri. Echipa este însă foarte iubită de locuitorii din Esbjerg, ce e drept având performanţe net superioare fotbalilştilor, care actualmente sunt în a doua ligă.

ADVERTISEMENT

Pentru a se califica CSM Bucureşti fie trebuie să câştige la două goluri, fie la un gol dar să marcheze mai mult de 26 de goluri, fie să intre în prelungiri dacă scorul va fi identic, dar în favoarea lor. O victorie la un gol, dar fără a marca minim 26 de goluri, ar însemna ratarea calificării în Final Four.

Cine transmite la TV partida Esbjerg – CSM Bucureşti

Partida Esbjerg – CSM Bucureşti se joacă duminică, 8 mai, de la ora 17:00, în Blue Water Dokken Arena din oraşul danez în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei bucureştene, Adi Vasile, care este totodată şi selecţionerul naţionalei feminine a României, spune că acest retur de la Esbjerg este o mare provocare pentru elevele sale, care trebuie să demonstreze că au valoarea necesară pentru a obţine calificarea la Final Four, acolo unde nu au mai fost de patru ani.

Ce jucătoare lipsesc din confruntarea Esbjerg – CSM Bucureşti

Şi la Esbjerg CSM nu le va avea în teren pe interul Barbara Lazovic, operată de ruptura de ligamente şi extrema olandeză Martine Smeets. În rest Adi Vasile are tot lotul la dispoziţie, inclusiv cele două jucătoare sosite în perioada de iarnă, Tamara da Silva şi Eduarda Amorim. CSM suferă totuşi în zona de 9 metri, acolo unde se bazează aproape exclusiv pe Cristina Neagu şi pe pătrunderile Elisabethei Omoregie.

ADVERTISEMENT

Adi Vasile laudă foarte mult adversarul din sferturi, considerând că echipa daneză este printre cele mai bune din lume, dacă nu cumva cea mai bună, în privinţa reuşitei combinaţiilor de la 9 metri. El însă spune că diferenţa de un gol înregistrată în primul meci arată un pronunţat echilibru între Esbjerg şi CSM şi de aceea este optimist că scorul poate fi întors.

Cote la pariuri la jocul Esbjerg – CSM Bucureşti

Victoria de la Bucureşti a determinat bookmakerii să acorde destul de clar prima şansă la a repeta rezultatul echipe daneze. Aceasta a primit 1,45 la victorie iar CSM, dacă va reuşi să răstoarne situaţia are cotă de 3,80. Egalul are cotă 9,00. Şansă dublă X2 are şi ea cotă foare bună, 2,10. Total goluri peste 52 are cotă 1,80.

ADVERTISEMENT

La nivelul meciurilor directe CSM Bucureşti stă mai bine, având cinci victorii. Un meci s-a terminat egal, la Bucureşti iar de trei ori s-au impus jucătoarele de la Esbjerg. În lotul acestora sunt însă nu mai puţin de şase jucătoare din Norvegia, aici ajungând după perioada în care a fost accidentată la CSM şi celebra Nora Mork.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT