Eşecul lui Lăcătuş: “Am vorbit cu nea Puiu, care şi-a făcut atunci o părere greşită!”

Marius Lăcătuş, unul dintre foştii tehnicieni ai echipei “roş-albastre”, a povestit ce s-a întîmplat cu el atunci cînd era la Oviedo.

 “Cînd trebuia să-mi prelungesc contractul cu Oviedo, cu o îmbunătăţire substanţială a salariului, cei de acolo au vrut să-mi pună în contract o clauză prin care îmi interziceau să mai vin la echipa naţională! Nu am putut accepta aşa ceva, chiar dacă era vorba de o sumă importantă de bani la mijloc, aşa că am plecat în Mexic”, a spus Lăcătuş.

Lăcătuş a spus şi cum a ajuns pe banca Stelei: “Mă aflam în Mexic, în camera de hotel, eram gata să semnez şi acolo, cînd am fost sunat în cameră de o persoană impotantă din anturajul Stelei. Mi-au promis 100.000 de dolari pe sezon dacă vin la Steaua. Cînd am ajuns la Bucureşti, am văzut că de fapt suma era de 30.000 de dolari, da tot am semnat."

Totodată, fostul antrenor al “roş-albaştrilor” a vorbit şi despre sacrificiile făcute de el pentru lotul naţionalei: “Totul s-a întîmplat atunci, înainte de Campionatul Mondial din America. Chiar am zis, după ce am făcut un efort, am lăsat la o parte banii, tot, şi nici măcar n-am fost invitat la World Cup. Şi jucasem 7 partide din 10 ca titular! Am vorbit cu nea Puiu, care şi-a făcut atunci o părere greşită, am discutat după Mondial... Lucurile au trecut, cînd ajungi antrenor, le înţelegi altfel.”