Fotbal international

Espanyol-Real Madrid 2-4. Bale a revenit cu gol, dar Benzema a fost omul meciului. Video

EspanyolReal Madrid 24 Bale a revenit cu gol dar Benzema a fost omul meciului Video
ADVERTISEMENT

Real Madrid a câștigat cu 4-2 partida jucată pe terenul lui Espanyol. Benzema, de două ori, Sergio Ramos și Bale au marcat golurile oaspeților, în timp ce pentru gazde au marcat Baptistao și Rosales.

Real ocupă locul 3 în La Liga, la zece puncte în urma rivalei Barcelona și la șase puncte în urma lui Atletico. Los Blanco joacă etapa viitoare pe teren propriu cu Alaves, dar până atunci au returul din Cupă cu Girona. În prima manșă, echipa lui Solari s-a impus cu 4-2.

ADVERTISEMENT

Min. 81 – GOOOOOL ESPANYOL! Rosales marchează pentru gazde

Min. 68 – GOOOOOOL REAL MADRID! Bale înscrie la doar patru minute de la intrarea sa pe teren

Min. 45+1 – GOOOOOOL REAL MADRID! Benzema marchează din nou

Min. 25 – GOOOOOOL ESPANYOL! Baptistao reduce din diferență

Min. 15 – GOOOOOL REAL MADRID! Sergio Ramos înscrie

Min. 4 – GOOOOOL REAL MADRID! Benzema deschide scorul

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipe de start

Echipe de start Espanyol - Real Madrid
Echipe de start Espanyol – Real Madrid

Meciul Espanyol Barcelona – Real Madrid se joacă duminică, 27 ianuarie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 21-a a campionatului primei divizii spaniole. Jucând împotriva vecinilor mareului rival tradțional, în Catalunya, oamenii lui Santiago Solari sunt conștienți că îi așteaptă un juc greu, dar faptul că se află la distanță foarte mare de Barcelona, adică zece puncte, îi obligă să joace totul pe cartea victoriei. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În ierarhia La Liga FC Barcelona pare a dansa pe lângă restul competitoarelor. Are 46 de puncte, cinci mai mult decât Atletico Madrid și cu un asemenea avans de zece lungimi în fața lui Real Madrid catalanii se pot gândi, justificat, la faptul că își vor păstra titlul cucerit sezonul precedent. Real Madrid nu are încă o cadență de învingător cu Santiago Solari pe bancă, după câteva rezultate bune urmând aproape invariabil o sincopă. Acum a reușit două succese la rând și speră în al treilea. Espanyol s-a aflat în toamnă pe locuri de Europa League, dar de atunci a tot mers în jos și acum ocupă locul 13, cu 24 de puncte, patru peste primul loc retrogradabil, Rayo Vallecano.

ADVERTISEMENT

Espanyol – Real Madrid Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida Espanyol Barcelona – Real Madrid are loc duminică, 27 ianuarie, de la ora 21:45, pe stadionul RCDE din capitala Catalunyei, în cadrul etapei a 21-a din La Liga. Cum Real Madrid are audiență foarte mare printre telespectatori, atât Digi Sport 1 cât și Telekom Sport 1 vor transmite în direct acest meci. Puteți fi la curent cu ceea ce se întâmplă în acest joc intrând și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

La Liga Live Stream pe FANATIK.RO

Ambele echipe nu pot alinia cele mai bune distribuții. Marile probleme ale catalanilor țin de poartă și de sistemul defensiv, fiind accidentați numărul 1 Diego Lopez și fundașii Duarte, Naldo și Perez. La Real Madrid vestea bună este revenirea mijlocașului Toni Kroos, însă Gareth Bale și Marcos Asensio continuă să lipsească. Atacul galacticilor îi va curprinde, ca în Cupă, pe Lucas Vasquez, Benzema și Vinicius Junior. Real Madrid e considerată favorită la casele de pariuri, cu cota de 1,70. Un succes Espanyol face 4,60, iar remiza 4,20.

ADVERTISEMENT
Espanyol - Real Madrid. Luka Modric, tricou mov, va dirija echipa lui Santiago Solari într-o deplasare dificilă
Espanyol – Real Madrid. Luka Modric, tricou mov, va dirija echipa lui Santiago Solari într-o deplasare dificilă