Life

Este Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 alături de o altă femeie? Soția lui a dat tot din casă

18.02.2021 | 16:00
Este Alin Salajean de la Survivor Romania 2021 alaturi de o alta femeie Sotia lui a dat tot din casa
Este Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 alături de o altă femeie? Soția lui a dat tot din casă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean, Războinicul de la „Survivor România” 2021, apare în ipostaze controversate alături de o altă femeie, însă ce i-a surprins pe internauți a fost faptul că și soția lui se află în imaginea cu pricina. Mai mult, chiar ea a făcut-o publică. 

Soția lui, Diana, îl urmărește de acasă, iar Alin Sălăjean și-a exprimat de mai multe ori dorul pentru partenera sa de viață, care simte același lucru pentru omul de radio.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Kanal D se află printre preferații telespectatorilor, dar nu și a membrilor echipei, care îl vor afară din competiția sportivă care devine din ce în ce mai tensionată, informează wowbiz.ro.

Este Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 alături de o altă femeie? Soția lui a dat tot din casă

Alin Sălăjean, unul dintre favoriții publicului din echipa Războinicilor, a apărut într-o ipostază controversată alături de altă femeie, iar soția lui este cea care a făcut totul public, aflîndu-se în imaginea respectivă. De fapt, concurentul s-a lăsat fotografiat alături de alte 2 femei, în afară de partenera lui.

ADVERTISEMENT

Ciudată este apropierea pe care concurentul o are cu una dintre aceste femei și de ce Diana Sălăjean, soția lui, nu este deranjată de acest aspect. De o parte, Alin Sălăjean i-a atins posteriorul uneia dintre ele, în timp ce soția și cealaltă prietenă de-a ei, cel mai probabil, erau de cealaltă parte.

„Alin Sălăjean, ne e dor de tine”, a fost mesajul atribuit imaginii.

Diana Sălăjean, Alin Sălăjean
Alin Sălpjean, ipostază controversată. Sursa foto Instagram

Fanii nu trebuie să se îngrijoreze pentru că fotografia a fost făcută, cu siguranță, cu acordul soției, din moment ce apare și ea în cadru, pozând în ipostaze incendiare alături de prietenele și soțul ei.

ADVERTISEMENT

Care este relația dintre Alin Sălăjean și soția lui

Alin Sălăjean a vorbit despre relația cu Diana în cadrul emisiunii „Survivor România”, afirmând că cei doi au o legătură foarte puternică și că își va îndeplini promisiunile pe care le-a făcut atunci când a plecat în Republica Dominicană.

Om de radio și organizator de evenimente, Alin Sălăjean nu a scăpat de certurile colegilor de echipă, care l-au acuzat că esste leneș și nu face nimic util pentru Războinici.

ADVERTISEMENT

„Imaginați-vă un tablou, acasă cu Didina mea dacă se arde un bec, și o recunosc în fața oamenilor care ne urmăresc, Sălă stă cu scaunul și Didina soția mea schimbă becul. 

Recunosc, nu sunt un bărbat, fac ceea ce fac bine, datoria de prezentator de evenimente, recunosc și aici eu învăț. Am făcut un legământ pentru tot timpul pe care îl petrec aici, și o să-l respect.

Când promit ceva, eu voi face, așadar, nu o să intru în  conflicte cu colegii mei, care m-au certat data trecută foarte tare că ne arătăm slăbiciunile în față Faimoșilor”, a declarat Alin Sălăjean în cadrul reality show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT