Life

Este Bianca Comănici însărcinată? Fosta concurentă Puterea Dragostei surprinde: „Vreți să vă zic ce e? E băiat”

08.03.2021 | 18:50
Este Bianca Comanici insarcinata Fosta concurenta Puterea Dragostei surprinde Vreti sa va zic ce e E baiat
Este Bianca Comănici însărcinată? Fosta concurentă Puterea Dragostei surprinde: „Vreți să vă zic ce e? E băiat”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și-a luat fanii prin surprindere cu o dezvăluire șocantă pe rețelele de socializare și a spus care este cauza excesului de grăsime de pe burtă, din moment ce greutatea ei este una potrivită și le-a dat de înțeles că este însărcinată. 

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” le-a dat emoții fanilor cu afirmațiile ei și i-a pus pe gânduri, după ce le-a spus că are burtică la doar 55 de kilograme. Brunet a postat un clip video și a explicat această situație.

ADVERTISEMENT

După ce s-a făcut remarcată prin intermediul show-ului matrimonial de la Kanal D, Bianca Comănici a strâns sute de mii de fani pe conturile ei și este foarte apreciată în mediul online la momentul actual,

Este Bianca Comănici însărcinată? Fosta concurentă Puterea Dragostei surprinde: „Vreți să vă zic ce e? E băiat”

Bianca Comănici a postat un videoclip pe TikTok și le-a spus fanilor de ce are burtică la greutatea ei, care etse una normală în raport cu înălțimea și cu vârsta. După ce a declarat că este însărcinată, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” și-a pus fanii pe jar.

ADVERTISEMENT

„Am burtă la 55 de kilograme pentru că sunt gravidă. Da, și ce să vedeți, stați un pic! Vreți să va zic ce e? E băiat”, a spus Bianca în clipul video.

Internauții s-au liniștit după ce au văzut filmulețul respectiv pentru că totul a fost o glumă, nefiind prima dată când frumoasa brunetă îi lasă fără cuvinte pe fani.

ADVERTISEMENT
@comanicibianca14##duet cu @paty.som haha , love you guys ! ##bibisorii♬ son original – Patricia

Bianca Comănici este pregătită de o nouă relație

Bianca Comănici este pregătită să iubească din nou, după cum a declarat recent pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Kanal D a format un cuplu cu Livian Pop, pe care l-a cunoscut în Casa Dragostei, însă au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Fanii mai speră și acum că cei doi se vor împăca, dar amîndoi au fost destul de fermi cu decizia lor și nu pare să existe vreo șansă de a relua această relație. Bianca este gata să meargă mai departe și aibă un nou iubit alături de ea, ba chiar le-a cerut masculilor care o urmăresc să-i dea un mesaj dacă sunt interesați de o relație.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles că sunt pregătită pentru o nouă relație! Băieți, scrieți-mi! Ce băieți vor să mă cucerească, să îmi scrie!”, a transmis bruneta pe Instagram.

ADVERTISEMENT