Life

Este Carmen de la Sălciua însărcinată? ”Deocamdată nu am niciun simptom”

Carmen de la Sălciua se pregătește să devină mamă. Încă nu este sigură dacă este însărcinată sau nu, însă își dorește acest lucru.
11.11.2022 | 13:01
Este Carmen de la Salciua insarcinata Deocamdata nu am niciun simptom
Este Carmen de la Sălciua însărcinată cu adevărat? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și iubitul ei, Marian Corcheș, s-au căsătorit recent în mare secret, iar familia lor s-ar putea mări mai repede decât s-ar fi așteptat.

Este Carmen de la Sălciua însărcinată?

Recent, Carmen de la Sălciua a participat la un eveniment. În imaginile surprize, se poate observa că aceasta are o burtică, iar mulți fani au intrat la bănuieli.

ADVERTISEMENT

Pentru a afla adevărul, jurnaliștii de la spynews.ro au contactat-o pe fosta soție a lui Culiță Sterp, iar aceasta a dat un răspuns cât se poate de sincer.

Deși este căsătorită de foarte puțin timp cu Marian Corcheș, cei doi își doresc să devină părinți. Carmen de la Sălciua a dezvăluit pentru sursa citată că cei doi au și încercat să facă copii, însă momentan nu știe dacă este însărcinată sau nu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântăreața spune că nu are niciun simptom și că nici nu a apucat să facă vreun test de sarcină, însă nu exclude posibilitatea de a fi într-adevăr însărcinată.

”Noi ne dorim copii și încercăm. Încercăm, dacă ne ajută Dumnezeu să facem copii… Deocamdată nu am făcut un test de sarcină, e posibil (n.r. să fie însărcinată), nu știu, nu știu…

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu am niciun simptom, bine, diferă de la graviduță la graviduță, așa că nu știu ce să spun…”, a declarat, Carmen de la Sălciua, pentru spynews.ro.

Carmen de la Sălciua se simte destul de obosită

Aceasta a mai povestit și că se simte destul de obosită în ultima perioadă, însă nu știe dacă acesta este sau nu un simptom ale unei sarcini, având în vedere că are și un stil de viață destul de agitat.

ADVERTISEMENT

Și dacă este sau nu însărcinată, Carmen de la Sălciua nu vrea să facă un mare caz din asta. Fosta soție a lui Culiță Sterp spune că va lăsa totul la voia destinului.

Dacă va fi acum, sau mai târziu, cântăreața va primi cu sufletul deschis orice îi aduce viitorul.

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a declarat că preferă să nu se grăbească și lase destinul să îi arate ce i-a pregătit.

Menționăm că după ce s-a căsătorit cu Marian Corcheș, fosta soția a bărbatului a lansat acuzații dure la adresa lui Carmen de la Sălciua. Replici acide au venit și din partea mamei Geta, însă artista nu s-a lăsat deloc afectată.

ADVERTISEMENT