Life

Este Carmen de la Sălciua o iubită posesivă și geloasă? Ce spune artista despre suferințele din iubire

13.12.2020 | 14:23
Este Carmen de la Salciua o iubita posesiva si geloasa Ce spune artista despre suferintele din iubire
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a răspuns unei serii de întrebări venite din partea fanilor din mediul online, vorbind despre suferințele prin care a trecut în dragoste. Cântăreața nu se mai gândește la divorțul de Culiță Sterp, precizând că dacă este genul de persoană geloasă. 

Îndrăgita artista a mărturisit că nu mai există încredere după ce ai fost înșelat, precizând că o femeie simte atunci când este înșelată de bărbatul de lângă ea. Mai devreme sau mai târziu adevărul iese la iveală, fără a investiga prea mult, este de părere frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a lăsat să se înțeleagă că a acceptat toate suferințele din dragoste și a reușit să treacă peste ele cu capul sus. Vedeta susține că dragostea nu iartă pe nimeni și măcar o dată în viață acest sentiment te îngenunchează.

Carmen de la Sălciua, geloasă în relațiile de dragoste? Ce declară cântăreața

„Simți dacă ești înșelată! Dacă ar fi corect și bine totul între voi, nu ar mai fi existat niciodată întrebarea asta! Asta îți stă pe suflet, probabil și asta te și stoarce de energie. Știu că simți frica să investighezi, pentru că te gândești că vei afla și vei ierta din nou…

ADVERTISEMENT

Oricum Dumnezeu îți va arăta adevărul într-o zi! Pentru că tu nu știi și nu auzi multe, dar El știe și dacă vei afla ceva dureros, în toată suferința pe care o vei parcurge, El va sta alături de tine și te va întări”, a fost răspunsul dat de Carmen de la Sălciua unei fane.

Frumoasa brunetă este de părere că femeile au un deosebit simț de FBI și nu pot fi mințite așa ușor. Cântăreața a  fost înșelată de fostul soț, dar a reușit să treacă peste această suferință. Din păcate, în cele din urmă drumurilor lor tot s-au separat, infidelitatea fiind cauza principală.

ADVERTISEMENT

Sinceră și deschisă cu internauții, Carmen de la Sălciua crede cu tărie că oamenii trebuie să repare relațiile de dragoste, nu să renunțe la primul impas, așa cum se întâmplă în prezent. A fi puternic înseamnă să lupți pentru cel de lângă tine, nu să-l abandonezi pentru o altă iubire.

„Azi… din păcate, lumea aruncă și puțini mai repară! Niciodată un om puternic nu va pleca… și nu! Nu ești puternic dacă pleci… ești puternic dacă rămâi! Atât cât îți împlinești rolul în viața celuilalt și atât cât sufletul tău poate duce și accepta anumite chestii.

ADVERTISEMENT

Se spune că dacă ajuți un suflet să se schimbe… și să se întoarcă la o gândire sănătoasă… ți se vor ierta multe păcate!”, a mai declarat artista pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT