Life

Este Delia însărcinată? Anunțul surprinzător de la iUmor i-a luat pe toți pe nepregătite

Este Delia însărcinată? Artista a făcut un anunț surprinzător la iUmor și a surprins pe toată lumea.
26.09.2021 | 16:01
Este Delia insarcinata Anuntul surprinzator de la iUmor ia luat pe toti pe nepregatite
Este Delia însărcinată? Anunțul surprinzător de la iUmor i-a luat pe toți pe nepregătite. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Delia a făcut un anunț surprinzător despre sarcină. La emisiunea iUmor, unde este jurată, artista i-a anunțat pe colegii ei că este însărcinată.

Anunțul Deliei va putea fi urmărit în cadrul următoarei ediții a emisiunii de la Antena 1. La 39 de ani, cântăreața nu are copii, motiv pentru care a fost întrebată de mai multe ori de ce nu vrea să devină mamă.

ADVERTISEMENT

Este Delia însărcinată? Anunțul surprinzător de la iUmor i-a luat pe toți pe nepregătite

În cadrul emisiunii iUmor, Delia a făcut un anunț care i-a surprins pe colegii ei de la masa juriului. Artista le-a spus că este însărcinată, lucru care i-a șocat, din moment ce aceasta nu și-a exprimat intenția de a avea un copil.

„Sunt însărcinată!”, este anunțul pe care Delia l-a făcut în cadrul show-ului de la Antena 1. Mihai Bendeac a fost șocat de anunț și a întrebat-o imediat pe colega lui dacă acest lucru este adevărat. „Ești însărcinată?”, este reacția actorului.

ADVERTISEMENT

Delia a continuat discuția, punându-și mâinile în jurul burții. „Am un bebe”, îi spune vedeta colegului ei. „Adică Matache nu o să mai fie Matache”, spune Mihai Bendeac, completat de Șerban Copoț: „(Ma)Matache”. 

În vârstă de 39 de ani, Delia a fost mereu întrebată de ce nu are copii. În urmă cu câțiva ani, mama artistei a vorbit despre acest subiect în cadrul unei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Gina Matache spunea, la momentul respectiv, că fiica ei nu poate rămâne însărcinată și că ar fi apelat la tratamente. Aceasta a mai spus că Delia este sătulă să fie întrebată când va avea un copil.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi?

ADVERTISEMENT

Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, spunea Gina Matache în 2017, la Antena Stars.

Ce spunea Delia despre un copil

În urmă cu câteva luni, Delia a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, însă Andra a fost cea care a găzduit interviul.

Delia i-a explicat colegei sale de breaslă că lumea în care trăim nu i se pare un mediu potrivit pentru a aduce pe lume un copil.

„Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?

Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, spunea Delia în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT