News

Este doliu în PNL. A murit un membru de vază al filialei Cluj. ”Te vom aprecia și prețui veșnic, Bondi”

Un consilier local în Florești, județul Cluj, a încetat din viață la doar 54 de ani. Laar Andras Levente era membru al filialei Cluj a Partidului Național Liberal.
21.08.2022 | 19:42
Este doliu in PNL A murit un membru de vaza al filialei Cluj Te vom aprecia si pretui vesnic Bondi
Laar Andras Levente avea 54 de ani. Foto: Monitorul de Cluj
ADVERTISEMENT

Colegii din PNL și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a lui Laar Andras Levente într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Florești.

Este doliu în PNL. A murit un membru de vază al filialei Cluj

“Regretăm trecerea în neființă a consilierului local PNL Florești, Laar Andras. Pentru noi, a fost mai mult decât un coleg…

ADVERTISEMENT

Privind senin, mereu cu un surâs, ne-a sfătuit, ne-a sprijinit și din experiența sa de viață, ne-a dat și nouă aripi.

Ne-a inspirat mereu cu dragostea de lume, de ordine și de a face bine în comunitate. Cuvintele nu pot fi prea cuprinzătoare, pentru ceea ce a însemnat… mult. Te vom aprecia și prețui veșnic, Bondi!”, au scris pe pagina de Facebook cei din PNL Floreşti.

ADVERTISEMENT

Potrivit Monitorul de Cluj, Laar Andras Levente s-a născut în 3 iulie 1968, iar de profesie era tinichigiu auto. Era consilier local din septembrie 2020.

Comuna Florești se află la vest de municipiul Cluj-Napoca, învecinându-se la nord cu comuna Baciu, la vest cu comuna Gilău, iar la sud cu comunele Săvădisla și Gilau, precizează site-ul primăriei.

ADVERTISEMENT

Potrivit aceleiași surse, “comuna Florești este o comună de categoria I şi este în momentul de faţă într-o continuă dezvoltare ascendentă din punct de vedere economic”.

Autoritatea administrației publice este reprezentată de 19 consilieri dintre care: PNL 10 membrii, USR 7 membrii, UDMR 2 membrii; un delegat sătesc pentru satul Tăuți şi primarul Pivariu Bogdan-Nicolae.

ADVERTISEMENT

Populația totală la recensământul din anul 2011, era de 21.827 persoane din care: în satul Florești 19.331 persoane, în satul Luna de sus 2.269 persoane, în satul Tăuți 227 persoane

ADVERTISEMENT