Life

Este Gabriela Cristea o noră bună pentru mama lui Tavi Clonda? Soacra prezentatoarei a lămurit misterul

Ce relație există cu adevărat între Gabriela Cristea și soacra ei, Elena? Mama lui Tavi Clonda a dat din casă într-o intervenție în cadrul unei emisiuni de televiziune.
23.05.2022 | 17:03
Este Gabriela Cristea o nora buna pentru mama lui Tavi Clonda Soacra prezentatoarei a lamurit misterul
Mama lui Tavi Clonda a vorbit despre relația pe care o are cu nora ei, Gabriela Cristea. Captură Antena Stars/ Instagram
ADVERTISEMENT

Din 2007 încoace, Gabriela Cristea și-a arogat cumva rolul de a face pace între soacre și nurori în reality-show-urile matrimoniale pe care le-a prezentat.

Gabriela Cristea are o relație specială cu soacra ei

Primul ei show de succes, „Noră pentru mama”, difuzat de Kanal D a scos la iveală o serie de probleme care există în viața de zi cu zi în toate familiile. Dar când vine vorba despre familia ei? Cum stau lucrurile, de fapt, între prezentatoarea „Mireasa” și soacră?

ADVERTISEMENT

Despre această legătură a vorbit chiar mama lui Tavi Clonda, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Elena și fiul ei, Tavi, au spus cât de mult se iubesc, iar artistul a ținut să îi mulțumească mamei sale pentru tot ce a făcut pentru el.

Dialogul celor doi a pornit de la regretul cântărețului pentru că nu a putut fi alături de mama lui, stabilită în Brașov, pe 21 mai. Tavi nu a putut s-o viziteze pe cea care i-a dat viață cu ocazia sărbătorii Sfinților Constantin și Elena, fiind extrem de ocupat, dar a promis că se va revanșa.

ADVERTISEMENT

Mama lui Tavi a spus că porțile casei sale sunt deschise oricând atât pentru el cât și pentru soția lui, Gabriela Cristea. Soacra vedetei de la Antena Stars a spus că o iubește pe Gabi la fel ca pe fiul ei. Ea consideră că Gabriela este precum fata ei, răspunzând astfel la dilema legată de felul în care se înțeleg cele două.

Cu alte cuvinte, Gabriela este o noră pe placul doamnei Elena, însă din cauza jobului solicitant cele două nu reușesc să se vadă prea des, cu toate că distanța dintre Brașov și București nu este una foarte mare.

ADVERTISEMENT

„Sunt ca și copiii mei”

„Toată viața mama a fost alături de mine. Din păcate nu reușim să ne vedem pe cât ne dorim. Noi te așteptăm la București sau venim noi la Brașov. O să urmeze lucruri frumoase, sunt convins”, a declarat Tavi Clonda la Prima TV.

„Dacă încep să spun eu pot să merg până la infinit cât de mult îl iubesc. Sunt mândră de el de mic. A fost un copil foarte bun și este. Întotdeauna m-am mândrit de el. A fost un copil cuminte. În liceu cântam amândoi, el la chitară, eu cu vocea. 

ADVERTISEMENT

Pentru mine sunt ca și copiii mei (n.r.: Tavi și Gabriela). Sunt în sufletul meu tot timpul. Eu seara mă culc cu ei în gând, mă rog pentru ei.

Sunt o împlinire a sufletului meu. Am doi copii minunați. Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet”, a spus mama lui Clonda.

 

ADVERTISEMENT