Este gata să bage bani la Rapid! “Vin în România şi voi discuta!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
03/08/2016, 15:36
Este gata să bage bani la Rapid! “Vin în România şi voi discuta!”

Jean Valvis este gata să ajute din punct de vedere financiar Rapidul, însă doar după ce va afla care este situaţia reală a clubului.

“În 2009, am declarat că mă simt incompatibil cu fenomenul fotbal din România. Un investitor are nevoie de nişte reguli, să ştie că nu aruncă banii. De exemplu, industria alimentară din România este una serioasă, se respectă regulile stabilite. La Rapid trebuie stabilit al cui este acum palmaresul. Trebuie să vedem ce se întîmplă şi cu apelul, să avem o imagine clară asupra situaţiei.

Eu tot ce am făcut în România am făcut de la zero, nu mi-ar fi frică de un astfel de proiect. Dar trebuie puse baze solide pe care să se contruiască. Apoi ar trebui discutat cu Federaţia, cu jucătorii. Nimeni nu poate să spună acum al cui e palmaresul. Cînd mă întorc în România voi discuta cu oamenii de fotbal cu care am o relaţie foarte bună şi apoi mă voi pronunţa”, a declarat Valvis.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×