Life

Imagini ireale cu Bianca Rus în costum de baie, după ce a slăbit 60 de kilograme. Concurenta Bravo, ai Stil! e de nerecunoscut

03.09.2020 | 16:22
Imagini ireale cu Bianca Rus in costum de baie dupa ce a slabit 60 de kilograme Concurenta Bravo ai Stil e de nerecunoscut
Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme și este cu totul altă femeie în prezent
ADVERTISEMENT

Bianca Rus este dovada vie că se poate să obții ce îți dorești atâta timp cât există voință. Artista a slăbit 60 de kilograme, iar în prezent nu mai seamănă deloc cu femeia de altădată.

Concurentă la Bravo, ai Stil! Celebrieties!, cântăreața a devenit foarte apreciată pentru ținutele ei, dar mai ales pentru cum reușește să se mențină în formă.

ADVERTISEMENT

Pozele cu vedeta Kanal D în costum de baie sunt amețitoare, putem spune ireale, comparativ cu felul în care arăta doar cu doi ani în urmă.

Bianca Rus arată senzațional în costum de baie

Pentru că arată foarte bine, se află într-o formă de zile mari, și-a schimbat look-ul și demonstrează că se poate, Bianca Rus s-a fotografiat la plajă, într-un costum de baie colorat care i-a pus în evidență trupul perfect și bine lucrat.

ADVERTISEMENT
Vedeta este cu totul altă femeie în prezent
Vedeta este cu totul altă femeie în prezent

Blonda face senzație și la Bravo, ai Stil! Celebrieties!, unde apare în ținute provocatoare și menite să atragă atenția juraților, dar și a telespectatorilor. De când a slăbit, ea a început să fie urmărită mai mult și pe Instagram, unde postează zeci de imagini în cele mai provocatoare vestimentații.

View this post on Instagram

Fete de nota 10 nimeni nu ma întrece 😘

A post shared by Bianca Rus (@biancarusoficial) on

Și-a micșorat stomacul în 2018

Trecută printr-un divorț scandalos și prin mai multe relații eșuate, artista a reușit să se reinventeze după dramele trăite. În 2018, ea a a suferit o operație de micșorare a stomacului și astfel a dat jos 60 de kilograme. De atunci, a început transformarea vedetei pe toate planurile: profesional și emoțional. În prezent, ea se bucură de atenția tuturor, are nenumărate colaborări și este concurentă la Bravo, ai Stil! Celebrieties!

ADVERTISEMENT