Este lider şi pe litoral! Mutu face moda la Mamaia!

Revenit la forma care l-a consacrat, fapt dovedit in cele 5 partide amicale ale Petrolului din stagiul de pregatire din Slovenia, Adrian Mutu si-a luat vacanta. Scurta, dar bine-venita......
08.07.2014 | 10:20
Este lider si pe litoral Mutu face moda la Mamaia
ADVERTISEMENT

Revenit la forma care l-a consacrat, fapt dovedit in cele 5 partide amicale ale Petrolului din stagiul de pregatire din Slovenia, Adrian Mutu si-a luat vacanta. Scurta, dar bine-venita…

Intors in tara dupa cantomantul “lupilor”, fostul decar al echipei noastre nationale a parasit deindata Bucurestiul cu destinatia… Mamaia, informează cancan.ro!

 

Mutu traieste a doua tinerete la Ploiesti
Mutu traieste a doua tinerete la Ploiesti

“Briliantul” nu a fost singur, ci insotit de cativa dintre cei mai buni prieteni ai lui, intreaga “descindere” a lui Mutu in faimoasa statiune de pe litoral fiind filmata de paparazzii CANCAN.RO.

 

Mutu a avut cateva probleme cu gropile din fata hotelului
Mutu a avut cateva probleme cu gropile din fata hotelului

Ce-i drept, au existat cateva probleme cu parcarea, masina in care se aflau Adrian si amicii lui suferind din cauza gropilor de pe strada din fata hotelului in care baietii aveau rezervare.

 

Adi a aparut ca un veritabil fashion-icon in Mamaia
Adi a aparut ca un veritabil fashion-icon in Mamaia

Ajuns la destinatie, Adi Mutu a demonstrat ca este “Briliant” nu doar la fotbal, si ci in modeling, afisandu-se ca un adevarat fashion-icon pe strazile din Mamaia.

 

 

“Briliantul” nu a fost singur, fiind insotit de cativa prieteni

Dupa cum era de asteptat, prezenta fostului jucator al lui Dinamo, al lui Internazionale Milano, al lui Juventus, al Fiorentinei si al lui Chelsea nu a fost trecuta cu vederea, turistii din apropierea hotelului observandu-l imediat pe fotbalist.

SURSA: CANCAN.RO

Tags: