Life

Este Mădălina de la Puterea Dragostei însărcinată cu George? Declarația care a pus fanii pe jar

07.03.2021 | 14:58
Este Madalina de la Puterea Dragostei insarcinata cu George Declaratia care a pus fanii pe jar
ADVERTISEMENT

Vestea că Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” ar putea avea un  copil a zguduit internetul, dar și pe ceilalți concurenți ai show-ului matrimonial. De câteva luni, cei doi formează un cuplu și se bucură de o relație frumoasă. 

Prezentatoarea show-ului de la Kanal D a întrebat-o pe tânără dacă va avea un copil, iar zvonul i-a pus pe toți pe jar, iar acum toată lumea se întreabă dacă este adevărat.

ADVERTISEMENT

Deși exsistă numeroase comentarii negative din partea celorlalți particpanți la emisiune, Mădălina și George trec peste orice și merg înainte cu relația lor amoroasă, ba chiar au câștigat de câteva ori titlul de cuplu favorit.

Este Mădălina de la Puterea Dragostei însărcinată cu George? Declarația care a pus fanii pe jar

Mădălina și George formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la „Puterea Dragostei” și telespectatorii i-au ales de mai multe ori ca fiind cuplu favorit. Un zvon care circulă în casa Dragostei a pus pe jar ceilalți concurenți, dar și fanii emisiunii.

ADVERTISEMENT

Mădălina a fost întrebată de Cristina Mihaela Dorobanțu, gazda show-ului de la Kaanal D, dacă așteaptă un copil cu George. Tânăra nu a spus nimic legat de acest subiect și a ales să păstreze tăcerea, deși nu există un indiciu relevant care să confirme sarcina ei.

Acest zvon a stârnit multe reacții din partea celorlalți concurenți, iar fanii se întreabă dacă cuplul lor favorit va avea, într-adevăr, și un bebeluș în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu a comentat acest subiect și pe rețelele sociale postează fotografii alături de colegele ei, cu care se distrează de minune, printre care și Aya. Mădălina a dansat alături de ea și de Andrada, așa că telespectatorii rămân în suspans și nu știu dacă sarcina este, într-adevăr, reală.

George și Mădălina sunt mai fericiți ca niciodată și au demonstrat că pot depăși orice barieră atunci când iubirea este adevărată. Nimeni și nimic nu a reușit să-i despartă, ba chiar sunt mai apropiați pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Cei doi postează des imagini cu ei în ipostaze de cuplu și își fac adesea declarații emoționante de dragoste în mediul online.

ADVERTISEMENT