News

Este Marius Manole fericit? Răspuns complet neașteptat în emisiunea lui Denise Rifai

17.03.2021 | 00:24
Este Marius Manole fericit Raspuns complet neasteptat in emisiunea lui Denise Rifai
În ciuda succesului, Marius Manole crede cu tărie că nu este fericit pe deplin. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A jucat în sute de spectacole pe marile scene ale României, de fiecare dată „cu casa închisă” și a devenit încet, dar sigur un nume care pentru iubitorii teatrului nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar cine este, de fapt, Marius Manole, dincolo de actorul pe care nu puțini îndrăznesc să-l considere cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii ani?

Asta și-a propus să afle Denise Rifai, la capătul celor 40 de întrebări adresate invitatului cu totul și cu totul special al ediției de marți, 16 martie. Un adevărat maraton despre viața personală și cariera unui om care, în ciuda succesului, nu se consideră deloc fericit.

ADVERTISEMENT

Recunoaște, însă, că „haosul din București”, deși la început i se părea „îngrozitor”, i-a oferit acea libertate după care a tânjit încă din copilărie: „Mulțumesc lui Dumnezeu că am plecat. Fiecare om are linia lui și cred că linia mea asta era, să plec de acolo”.

Marius Manole, mărturie tulburătoare: „Nu sunt fericit”

„(n.r. Pauză îndelungă după ce a auzit întrebarea) Nu… De-adevăratelea nu. Poate că e ceva în mine care nu-mi dă voie să fiu fericit neapărat. Îmi lipsesc niște lucruri.

ADVERTISEMENT

Sigur că mă bucur de tot succesul pe care l-am avut și pe care încă îl am, m-am bucurat de dragostea oamenilor și mă bucur în continuare, nu înțeleg foarte bine de ce mă iubesc oamenii, dar fericit….

Sunt momente mici de fericire pe care le-am trăit: după o premieră care mi-a ieșit foarte bine sau după o întâlnire foarte frumoasă în teatru, dar fericit de-adevăratelea – și chiar m-am gândit la asta în ultimele zile- nu.

ADVERTISEMENT

Sincer, nu știu să spun punctual ce-mi lipsește. Poate că cea mai mare lipsă e iubirea. La mine asta a lipsit dintotdeauna, din copilărie”, a mărturisit Marius Manole în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Fiecare om are linia lui și cred că linia mea asta era, să plec de acolo”

Nu aș putea trăi fără haosul din București. Categoric nu. Când am ajuns în București nu înțelegeam viața asta, veneam de la Brăila, unde am fost actor și plângeam aproape în fiecare seară, mi se părea ceva îngrozitor, nu înțelegeam cum trăiesc oamenii de aici, nu înțelegeam absolut nimic, dar acum dacă mă smulgi de aici și mă duci acasă…

ADVERTISEMENT

Sunt convins că dacă rămâneam la Iași mă plictiseam foarte repede. Am nevoie de acțiune, am nevoie să existe adrenalina aia și să fie provocările mari. În general mă plictisesc mult în viață.

Dacă mă duc la Iași, nu pot. Dacă aș fi rămas acolo poate deveneam alcoolic sau altceva. S-ar fi întâmplat ceva foarte rău. Mulțumesc lui Dumnezeu că am plecat. Fiecare om are linia lui și cred că linia mea asta era, să plec de acolo”, a mai spus actorul socotit drept cel mai bun actor al noului val.

ADVERTISEMENT