ADVERTISEMENT
Life

Este Mellina iubita lui Musty de la Survivor? Ce relație este, de fapt, între cei doi

Autor: Alexandru Năstase | 01.05.2021 | 12:53
Este Mellina iubita lui Musty de la Survivor? Ce relație este, de fapt, între cei doi
Mellina și Musty au vorbit despre relația dintre ei. Sursa foto - facebook

Este Mellina iubita lui Musty de la Survivor? E o întrebare la care fanii show-ului își doresc neapărat un răspuns. Mai ales că Mellina a și ieșit din emisiune. A fost însă destul de criticată de oameni.  

ADVERTISEMENT

Culmea, câțiva au acuzat-o că şi de faptul că a rămas însărcinată, drept pentru care discuţiile au curs destul de mult înspre viaţa amoroasă a interpretei.

De altfel, nu puțini au fost cei care au mers pe ideea că vedeta şi Musty, fostul său coleg din echipa Războinicilor, formează acum un cuplu.

Este Mellina iubita lui Musty de la show-ul Survivor?

În cele din urmă, Mellina a acceptat să vorbească despre această problemă și a transmis care este, de fapt, adevărul. Mai ales că în Republica Dominicană n-au fost cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre concurenți s-au apropiat și au încercat să treacă împreună peste momentele mai dificile. Asta au făcut şi Mellina cu Musty.

Tocmai de aici au pornit tot felul de zvonuri. Culmea este că, la început, cei doi nu se înțelegeau de nicio culoare. A fost nevoie de timp pentru ca între ei să apară o chimie.

Deranjată de bârfele care au tot curs în ultima vreme, Mellina a făcut primele declaraţii despre relaţia cu Musty. Și nu a ezitat o clipă să pună punctul pe i.

ADVERTISEMENT

”Da, am o relație cu Musty, recunosc. Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât”, a spus Mellina pe o rețea de socializare.

Și Musty a acceptat să vorbească despre relația pe care o are cu Mellina, în cadrul emisiunii Teo Show. ”Vă zic ceva. O iubesc pe Mellina. O iubesc de… Mamă.. E o ființă extrem de mare pentru mine, mi se pare un om genial.

ADVERTISEMENT

Eu la început nu mă înțelegeam cu ea, prima lună, nu prea o suportam. Sensibilitatea am descoperit-o după.

O iubesc pe Melli foarte mult și cred că i-am zis asta în jocuri, în camp, peste tot o luam, o pupam, și pe ea și pe Maria. Dar ca prietenă, ca soră. Pentru mine este o soră. Mi-a arătat partea aia importantă din tot ce a însemnat toată aventura noastră”,  a spus acesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!