Life

Este nutriționistul Mihaela Bilic într-o relație? Dezvăluiri neașteptate: ”Îmi place să cred că sunt împlinită”

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști din România. După despărțirea de medicul Constantin Stan însă, aceasta nu a prea vorbit despre viața ei amoroasă.
08.03.2023 | 10:28
Este nutritionistul Mihaela Bilic intro relatie Dezvaluiri neasteptate Imi place sa cred ca sunt implinita
Mihaela Bilic a vorbit despre viața ei amoroasă. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic a avut o relație cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi au fost împreună vreme de 13 ani, însă nutriționistul a fost cel care a decis să o ia pe un alt drum. Ulterior, fostul ei partener de viață și-a găsit fericirea în brațele prezentatoarei tv, Andreea Berecleanu.

Cum arată viața amoroasă a nutriționistului Mihaela Bilic

Despre despărțirea de medicul estetician Constantin Stan, Mihaela Bilic a mai vorbit în spațiul public. La un moment dat, nutriționistul și-a dat seama că cei doi nu se mai potrivesc, iar deși colaborau împreună pe plan profesional, fiecare a fost nevoit să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Au trecut ani buni de la despărțirea celor doi, iar multă lume se întreabă dacă Mihaela Bilic a reușit să își găsească fericirea din punct de vedere sentimental. Iată însă că nutriționistul recunoaște că mai are de exersat când vine vorba de capitolul iubire.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Mihaela Bilic a dezvăluit că i-a luat ceva timp să înțeleagă că relațiile nu sunt cele care oferă împlinire și echilibru unei persoane, ci doar aduc o serie de beneficii suplimentare, iar asta este valabil în cazul ambelor părți.

ADVERTISEMENT

Nutriționistul spune că îi place să creadă că este o femeie cât se poate de împlinită, chiar dacă nu este acum într-o relație. De asemenea, ea a mai dezvăluit sursei citate că în cazul în care ar apărea cineva în viața ei, atunci nu ar refuza împlinirea în doi.

Ce spune Mihaela Bilic despre relații

”La capitolul iubire pentru mine, mai am de exersat. Am aflat târziu că nu relațiile îți oferă echilibru și împlinire. Într-o relație intri știind cine ești, ce îți place și ce îți dorești. Relația trebuie să îți aducă un bine suplimentar, nu binele pe care îl ai de unul singur. 

ADVERTISEMENT

Contrar replicii celebre din „Jerry Maguire, nu trebuie să așteptăm pe cineva să ne completeze! Așa că îmi place să cred că sunt împlinită, chiar dacă sunt singură, dar asta nu înseamnă că refuz împlinirea în doi”, a dezvăluit Mihaela Bilic pentru viva.ro.

În ceea ce privește viața personală, Mihaela Bilic a fost întrebată dacă se consideră o persoană pe deplin fericită, având în vedere faptul că este prezentă și pe micile ecrane și apreciată de publicul larg. Și aici însă mai sunt niște lucruri care necesită o completare. Pentru nutriționist, cuvântul ”fericire” este unul mult prea mare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihaela Bilic a mai dezvăluit că are nenumărate defecte, dar și nemulțumiri legate de persoana ei și că se consideră un om cât se poate de normal. Totodată, nici prea multă mulțumire nu i-ar plăcea acesteia, Mihaela Bilic spunând că acest lucru ar putea duce la o doză mult prea mare de narcisism.

ADVERTISEMENT