Fotbal intern

“Sîntem nişte sclavi bine plătiţi! Patronul decide tot”

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a spus, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, de ce nu se gîndeşte să plece acum de la cîrma campioanei României şi cum arată "sclavagismul" în...
05.09.2013 | 11:31
Sintem niste sclavi bine platiti Patronul decide tot
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a spus, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, de ce nu se gîndeşte să plece acum de la cîrma campioanei României şi cum arată “sclavagismul” în Ghencea. Tehnicianul în vîrstă de 37 de ani a sărit la gîtul lui Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar de la Dinamo, nemulţumit că acesta a rîs deseori de Steaua şi spune că, în acest moment, “roş-albaştrii” sînt mult superiori “cîinilor”.

Reghecampf despre motivul care-l ţine legat de Steaua
“Va veni şi momentul în care voi face acest pas (n.r. – să plece), dar momentan avem patronul cu aceste probleme. Niciodată nu o să-i fac asemeena lucruri, dar dacă va fi, o să iau hotărîrea alături de el, dacă şi el îşi doreşte acest lucru sută la sută. Deocamdată ne concentrăm şi facem ceea ce avem de făcut”.

ADVERTISEMENT

Reghecampf despre “sclavagism”:
“Am cerut să merg la patron, pentru a regla nişte chestii cu el, dar nu s-a pus problema ca eu să nu-l doresc pe Neagu.
Noi am fost la patron, am obţinut ce ne-am dorit. Plus că, eu întotdeauna am spus că la Steaua patronul decide totul. Le-am şi spus jucătorilor că sîntem ca nişte sclavi foarte bine plătiţi, am făcut o glumă. Sîntem angajaţi şi ne comportăm ca atare. E normal ca patronul să decidă
“.

Reghecampf despre Negoiţă:
“Păi, am luat-o la vale, se vede care vale. Aştept alte declaraţii de la oameni ca domnul Negoiţă. Este o dezamăgire şi pentru noi că Dinamo nu are o echipă competitivă. Noi ne batem cu Dinamo doar în declaraţii. Nu avem cum să comparăm cu Dinamo nici măcar la tineri”.

ADVERTISEMENT

Reghecampf despre elevii săi:
“Aceşti băieţi au muncit enorm. Avem o echipă foarte bună. Avem 11 fotbalişti plecaţi la echipele naţionale”

Reghecampf despre transferuri şi creşterea salariilor:
“Da, am adus toţi jucătorii pe care îi doream. I-am mulţumit patronului pentru că a luat cele mai bune decizii. Grupul este unit pentru că toţi iau aceleaşi salarii. Unii dintre fotbaliştii mai tineri vor ajunge să cîştige mai mult, Mihai a vorbit cu ei ca să le crească salariul”.

ADVERTISEMENT

Reghecampf despre Stanciu:
“Nu a pierdut nimic Steaua pentru că nu l-am transferat pe Wesley. El nu a mai jucat de foarte mult timp.Era foarte greu dacă nu juca. Avem Cristea, Tănase, Chipciu sau Stanciu care pot juca pe acest post. Patronul mi-a spus că Stanciu va ajunge la 25 de milioane”.

Reghecampf despre Rîpă:
“Îmi pare rău că Rîpă, dar nu a ajuns unde noi doream. Este un băiat cu un caracter incredibil şi care munceşte foarte mult. L-am păstrat pe Prepeliţă care poate juca pe mai multe posturi, inclusiv ca fundaş central”.

ADVERTISEMENT

Reghecampf despre Răduţ:
“Ne încîntă la antrenamente. El şi-ar dori să joace aşa cum poate Bourceanu, dar eu nu cred că poate evolua aşa. Mai are nevoie de timp, de forţă. Eu vreau să rămînă la noi”.

ADVERTISEMENT