Life

Este Oana Roman gata să iubească din nou? În ce relații a rămas cu Marius Elisei

17.03.2021 | 16:59
Este Oana Roman gata sa iubeasca din nou In ce relatii a ramas cu Marius Elisei
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost luată la întrebări de internauți, cărora le-a vorbit deschis despre viața personală. Șatena a dezvăluit dacă este gata să iubească din nou, dar și în ce relații a rămas cu Marius Elisei după divorț. 

Vedeta este foarte fermă în ceea ce privesc planurile pe care le are pentru viitor. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că vrea să fie singură o perioadă lungă de timp, în momentul de față nefiind interesată să înceapă o nouă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Șatena nu se vede lângă un alt bărbat, cel puțin nu în următoarele luni, Oana Roman mărturisind că vrea să treacă mai mult timp până când se va gândi la o nouă relație sentimentală, asta pentru că nu se simte pregătită să facă acest pas.

Oana Roman, dispusă să iubească din nou? Ce spune despre Marius Elisei

„Sub nicio formă nu mă gândesc la altă relație. Va trece mult până să iau măcar în calcul gândul ăsta”, a fost răspunsul oferit de Oana Roman fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Întrebată în ce relații a rămas cu fostul soț sau dacă îi simte lipsa lui Marius Elisei, vedeta a ținut să precizeze că îi este dor de momentele pe care le petreceau alături de fiica lor, Izabela.

Fetița simte și ea lipsa figurii masculine din casă, Marius Elisei plecând din căminul conjugal în perioada sărbătorilor de iarnă. Copila nu știe nici acum că părinții săi au divorțat, deși petrece destul de mult timp cu tatăl său.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă îmi este dor de el. Da, îmi este foarte dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a completat Oana Roman.

Vedeta și Oana Roman au divorțat la notar în urmă cu o lună, fără a oferi prea multe detalii despre motivele care i-au determinat să ia această decizie. Șatena și Marius Elisei au rămas prieteni de dragul copilului pe care-l au împreună și de care se ocupă.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur mult că rămânem în primul rând părinți pentru Isabela și în al doilea rând prieteni, chiar dacă mariajul ăsta nu a mers. Rămânem apropiați pentru că avem responsabilități comune și vom colabora profesional”, a spus Oana Roman când a anunțat că a divorțat.

ADVERTISEMENT