Este oficial! Cristian Popescu Piedone nu poate candida. Decizia este definitivă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/04/2016, 21:28
Este oficial! Cristian Popescu Piedone nu poate candida. Decizia este definitivă

Tribunalul Bucureşti a respins candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4. Decizia este definitivă. Asociaţia “Colectiv Pentru Viitor” a contestat la Tribunalul Bucureşti decizia Judecătoriei Sectorului 4, care a încuviinţat candidatura lui Cristian Popescu Piedone la primăria de sector.

Judecătoria Sectorului 4 a respins contestaţiile depuse de 10 supravieţuitori ai tragediei din clubul Colectiv împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcţia de primar. Decizia instanţei, pronunţată duminică, nu e definitivă.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au motivat decizia prin care s-a respins contestaţia depusă de Asociaţia „Colectiv pentru Viitor” privind candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, susţinând că singura în măsură să sancţioneze candidatul este comunitatea. “Instanţa subliniază că legea (…) nu prevede drept condiţie de admisibilitate a candidaturii buna reputaţie a candidatului şi nici nu ar putea stipula o asemenea condiţie, întrucât într-un stat democratic fiecare cetăţean cu drept de vot poate, conform aprecierii sale subiective, să voteze un anumit candidat sau să se abţină de la a-l vota”, au explicat magistraţii.

Citeşte mai mult pewww.romaniatv.net

Închide ×